ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε μια ματιά οι αντίπαλοι της ομάδας μας

Με μια ματιά οι αντίπαλοι της ομάδας μας

Ο αντίπαλος της Ομόνοιας στο επόμενο ευρωπαϊκο παιχνίδι θα κριθεί στις 10 Ιουλίου και θα προκύψει από τον νικητή των αναμετρήσεων των Folgore-Buducnust. Απόψε αναμετρώνται για το πρώτο παιχνίδι στο Σαν Μαρίνο στις 21:30. Η ιστοσελίδα μας, παραθέτει λίγα στοιχεία απο κάθε ομάδα.

Bet on Alfa

S.S. Folgore Falciano Calcio
Η Folgore Falciano είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα από την πόλη Φαλσιάνο στον Άγιο Μαρίνο. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1972. Αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σαν Μαρίνο – Γκιρόνε Α΄. Χρώματα της ομάδας είναι τα κόκκινο, κίτρινο και μαύρο. Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.
Είναι άγνωστη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αφού μόνο μια φορά αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια στο ΟΥΕΦΑ την χρονιά 2000-2001 με την ελβετική Βασιλεία και δέχθηκε δυο ήττες με σκορ 5-1 και 7-0, εντός και εκτός αντίστοιχα. Έτσι αποκλείστηκε από τον 1ο προκριματικό γύρο.
Πέρασε στην διοργάνωση αφού τερμάτισε στην δεύτερη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος.

FK Budućnost Podgorica
Η FK Budućnost Podgorica είναι ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος από την Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο, η οποία αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαυροβουνίου. Χρώματα της ομάδας είναι το μπλε και το άσπρο. Αποτελεί τμήμα του αθλητικού συλλόγου Μπουντούσνοστ Ποτγκόριτσα.Η ομάδα ιδρύθηκε το 1925. Είναι η ομάδα από το Μαυροβούνιο με τις περισσότερες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γιουγκοσλαβίας, με εκκίνηση το 1946. Λόγω της μετονομασίας της πόλης επί εποχής Γιουγκοσλαβίας, η ομάδα ήταν γνωστή σαν Budućnost Titograd. Από την ανεξαρτησία του Μαυροβουνίου το 2006, η ομάδα κέρδισε το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαυροβουνίου δύο φορές και μία φορά το Κύπελλο Μαυροβουνίου (ποδόσφαιρο ανδρών). Η Μπουντουσνοστ έχει αναμετρηθεί ξανά με κυπριακή ομάδα το 1995-96 στο θεσμό του ιντερτότο όπου αντιμετώπισε την Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο έχοντας έρθει ισοπαλία 1-1. Πέρασε στην διοργάνωση αφού τερμάτισε δεύτερη στο εγχώριο πρωτάθλημα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa