ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟEνθουσιασμός και χαμόγελα στην παρουσίαση (vids)

Eνθουσιασμός και χαμόγελα στην παρουσίαση (vids)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στους κήπους του ξενοδοχείου HILTON PARKστην παρουσία εκατοντάδων φίλων της ομάδας μας, η παρουσίαση του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς επίσης και των νέων εμφανίσεων.

Bet on Alfa

Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση ανέλαβε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Άγης Ιακωβίδης ο οποίος ανέλυσε το πλάνο πάνω στο οποίο κινήθηκε ο φετινός προγραμματισμός της ομάδας. Από τον κύριο Ιακωβίδη τονίσθηκε γι’ ακόμα μια φορά ότι ο στόχος παραμένει η οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου και πάνω σε αυτό το μοτίβο Δ.Σ και τεχνικό επιτελείο προσπάθησαν να χτίσουν μια ομάδα ανταγωνιστική.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του νέου ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με όλα τα νέα αποκτήματα (πλην του Ποτέ και του Στεπάνοβ που έλειπαν στο εξωτερικό μετά από άδεια της Διοίκησης) να δίνουν το παρόν τους στην εκδήλωση. Επίσης παρουσιαστήκαν οι ανθρώποι που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο νέος Αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο   Χάρης Κυριάκου ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα και να στηρίξει αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Την παρουσίαση του ρόστερ έκλεισε με δηλώσεις του ο Προπονήτης της ομάδας Κωστάκης Καϊάφας ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να αφήσει τους παίχτες στο απυρόβλητο και την πιέση να την ασκεί στον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Autoremarketing