ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜάγκας ως αρχηγός, μάγκας και ως προπονητής

Μάγκας ως αρχηγός, μάγκας και ως προπονητής

Ο Κώστας Καϊάφας αγαπήθηκε από την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας μας ως ποδοσφαιριστήςκαι αρχηγός, λόγω της αφοσίωσής του στην Ομόνοια, του τσαμπουκά του και της αγάπης του προς την ομάδα. Αποτέλεσε για χρόνια ηγετική φυσιογνωμία και αρχηγός.

Bet on Alfa

Η λατρεία στο πρόσωπο του Καϊάφα, λοιπόν, δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, όλα έχουν μια εξήγηση. Τώρα, ο Καϊάφας με το «καλημέρα» έχει κερδίσει την εκτίμηση, όμως αυτό θα γίνει σε μεγαλύτερο βαθμό εφόσον η ομάδα έχει καλή πορεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι ανταγωνιστική. Στην παρουσίαση του ρόστερ, ο προπονητής της ομάδας μας βγήκε μπροστά και με τις δηλώσεις του έδειξε πόσο μάγκας είναι για άλλη μια φορά. «Δεν θέλω να βάζετε πίεση στους παίκτες, θα σταθώ σαν ομπρέλα προστασίας τους.

Πίεση να βάζετε στον προπονητή, άλλωστε οι προπονητές χτίζουν τις ομάδες», είπε χαρακτηριστικά. Ο Καϊάφας με την πιο πάνω τοποθέτηση θέλησε να απαλλάξει τους παίκτες του από την όποια πίεση. Επίσης, έδειξε πίστη στις δυνατότητες της νέας Ομόνοιας και απομένει να το δούμε και στο γήπεδο. Πάντως, ο προπονητής πιστεύει πως απ’ εδώ και πέρα θα αρχίσει η ομάδα να αποδίδει βάσει δυνατοτήτων, ενώ με τις τελευταίες προσθήκες παρουσιάζεται βέβαιος ότι θα ανεβάσει επίπεδο.

Autoremarketing