ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧάρης Κυριάκου: "Η τιμή είναι μεγάλη αλλά εξίσου μεγάλη...

Χάρης Κυριάκου: “Η τιμή είναι μεγάλη αλλά εξίσου μεγάλη και η ευθύνη που επωμίζομαι”

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Χάρης Κυριάκου, προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας:

Bet on Alfa

“Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον υπέροχο λαό της ομάδας μου και να απευθύνω τις ευχαριστίες μου, ανοικτά, στη Διοίκηση αλλά και στον προπονητή μου, που μου παρέδωσαν το περιβραχιόνιο του Αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Η τιμή είναι μεγάλη αλλά εξίσου μεγάλη και η ευθύνη που επωμίζομαι. Το βάρος τεράστιο από της στιγμή που θα βρίσκομαι στην αρχηγία μιας ομάδας που το μοναδικό της ζητούμενο σε κάθε αγώνα, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, είναι η νίκη και η πρωτοπορία.

Από 7 χρονών φόρεσα το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος. Η πορεία μακρά και το βάρος πάντα το ίδιο. Θεωρώ ότι τα πόδια έχουν συνηθίσει στο βάρος του πρωταθλητισμού αλλά και το μυαλό έχει την συναίσθηση του καθήκοντος απέναντι στον λαό της ομάδας.

Υπόσχεση μου είναι να σταθώ αντάξιος όλων αυτών που μεγαλούργησαν εντός κι εκτός γηπέδου για το μεγαλείο της ομάδας μας και να βαδίσω στ’ αχνάρια που άφησαν αυτοί πριν από εμένα.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου που διαχρονικά πίστεψαν σε μένα και που μέσα από την καθοδήγησή και το πάθος τους, με βοήθησαν να βρίσκομαι σε αυτή την τιμητική θέση.

Καλώ τη μεγαλύτερη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το 12ο παίκτη, τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, να αγκαλιάσουν την νέα προσπάθεια που ξεκινά το σωματείο μας και να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και τη διοίκηση. Ενωμένοι μπορούμε.

Όλα είναι ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Χάρης Κυριάκου”.

Autoremarketing