ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠρωί-πρωί στο "Ηλίας Πούλλος"

Πρωί-πρωί στο “Ηλίας Πούλλος”

Πρωί – πρωί στο “Ηλίας Πούλλος” βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης περιλάμβανε για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, προπόνηση σε έντονους ρυθμούς για τους υπόλοιπους. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι, δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός και είναι όλοι πανέτοιμοι να αρχίσουν από αύριο την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με την Μέταλουργκ.

Bet on Alfa

Ως γνωστό, δύσκολα θα προλάβει ο Σκαραμοτσίνο, που θα είναι έτοιμος στον επαναληπτικό, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να είναι, για πρώτη φορά φέτος, ο Μαργκάσα.

Ο Μιχάλης Σεργίου, που παρακολούθησε την Τρίτη το βράδυ τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στην Ζελέζνιτσαρ και την Μέταλουργκ, έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για το παιχνίδι της ομάδας των Σκοπίων. Όλο το τεχνικό τιμ θα τα αξιολογήσει και θα ετοιμάσει το πλάνο νίκης, για το ματς του ΓΣΠ.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, εάν είναι δυνατό με περισσότερα από ένα γκολ και κυρίως να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Στα θετικά των αναμετρήσεων με την Μπούντουτσνοστ, είναι ότι η Ομόνοια δεν δέχθηκε γκολ, σημαντικό στοιχείο στα ευρωπαϊκά ματς.

Autoremarketing

Bet on Alfa