ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓύρισε τον χρόνο πίσω ο Νίκος Χαραλάμπους, θυμίζοντας πως...

Γύρισε τον χρόνο πίσω ο Νίκος Χαραλάμπους, θυμίζοντας πως χτίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ των χρυσών δεκαετιών!!!

Τελευταίος τον λόγο στην σημερινή διάσκεψη τύπου πήρε το μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νίκος Χαραλάμπους, ο οποίος στο ίδιο μοτίβο  συνέστησε υπομονή, θυμίζοντας στον κόσμο πως χτίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ των χρυσών δεκαετιών!!!!

Bet on Alfa

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Νίκου Χαραλάμπους:

Αν μπορούσα κι εγώ να πώ δύο λόγια μέσα από την πορεία μου από τα δρώμενα του σωματείου θα δανειζόμουν λόγια του Ανδρέα και του Κώστα. Όταν μεσουρανούσαμε και πέρναμε τα πρωταθλήματα με παίκτες όπως ο Κανάρης ο Καϊάφας , κάναμε 4 χρονιά να τα καταφέρουμε.  Οι πολλοί παίκτες που φέρναμε μας έφεραν εδω που μας έφεραν. Προς τιμή του νέου Δ.Σ  έχει κάνει πολύ μεγάλα  βήματα και έχει φέρει το μπάτζετ εκεί  που πρέπει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χτίζεται ακόμα μια φορά αλλά αυτή τη φορά με περισσότερη σοφία. Το μήνυυμα μου στους απανταχού Ομονοιάτες είναι να αναμένουν καλύτερες ημέρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πάψει να δουλεύει για ένα καλύτερο αύριο . Όλοι να σταθούμε κοντά στο Δ.Σ, στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές.Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είναι αντάξιος του μεγάλου ονόματος της ομάδας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa