ΑρχικήUncategorizedΤο OMONOIA24.COM έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Το OMONOIA24.COM έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Ένα μήνα λειτουργίας κλείνει σήμερα το OMONOIA24.COM!

Bet on Alfa

Μία συλλογική δουλειά άρχισε και αποφέρει σιγά σιγά καρπούς αφού το OMONOIA24.COM καθιερώνεται ανάμεσα στους φιλάθλους του τριφυλλιού.

Στις προηγούμενες 31 μέρες προσπαθήσαμε να δώσουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας μία διαφορετική ενημέρωση στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Όπως είχαμε προαναγγείλει :

«… στόχος μας είναι να ανοίξουμε νέους δίαυλους επικοινωνίας και νέα κανάλια πληροφόρησης. Ταυτόχρονα θέλουμε να προβληματίζουμε, να αναλύουμε σφαιρικά τα θέματα, να ασκούμε τεκμηριωμένη κριτική και να αγγίζουμε ζητήματα ταμπού με σκοπό να γίνεται διάλογος για θέματα που απασχολούν το σωματείο μας.»

Ιδρύσαμε λοιπόν, αυτή την ιστοσελίδα διότι κρίναμε ότι υπάρχει χώρος στο μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου για να προσθέσουμε την δική μας φωνή. Την δική μας αντίληψη για τα πράγματα. Νοείται ότι σεβόμαστε τη δουλειά που έγινε και γίνεται από όλες τις άλλες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ ιστοσελίδες. Θεωρούμε ότι ο κάθε ένας έχει το χώρο και το ρόλο του. Δεν ανταγωνιζόμαστε κανένα, ούτε θέλουμε να εκτοπίσουμε τον οποιοδήποτε. Αντίθετα πιστεύουμε στην άμιλλα και συνεργασία και πιστώνουμε και τους υπόλοιπους ότι αγαπούν, το ίδιο με εμάς, το μεγάλο μας σωματείο.

Στο μήνα που πέρασε αναδείξαμε πολλά και σημαντικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα το σωματείο μας. Αγγίξαμε ζητήματα ταμπού και θέσαμε το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων.

Είμαστε το μόνο μέσο ενημέρωσης που ασχολήθηκε και δημοσιογράφησε για το φαγοπότι που γίνεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, την ΚΟΠ TV, την Cyta, τον Αποέλ κ.λ.π.

Αναφέρουμε τα πιο σημαντικά άρθρα:

H Κου Κου ΤV και … ο Θρόνος

H ΚΟΠ ΤV, η CYTAVISIΟN και στην μέση η ΑΝO…

To deal του αιώνα… και το απύθμενο θράσος του Πρόδρομου!

Στον Κούμα οι παραγωγές ποδοσφαιρικών αγώνων της CYTAVISION!

«Μέγας Χορηγός» ή «Μέγας Μαλάκας»; Η ΜΤΝ, ο Πετρίδης και η Cytavision!

Ταυτόχρονα ασκήσαμε και κριτική τόσο στο προπονητή μας αλλά και στη διοίκηση του σωματείου μας για διάφορα τρέχοντα ζητήματα. Παραθέτουμε ενδεικτιά:

Χαμένοι στην μετάφραση

Κανένας από την εφορεία!

Πραγματικά όλα μηδέν!

Ρομαντισμός vs Ρεαλισμός

Δώσαμε φωνή και εικόνα στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Βάλαμε κάμερα έξω από το γήπεδο και δώσαμε στους αναγνώστες μας όμορφες εικόνες από τον ανεπανάληπτο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας. Το βίντεο με την μικρή που τραγουδά τον ύμνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε το γύρο της Κύπρου και όχι μόνο, και φανέρωσε για μια ακόμα φορά το μεγαλείο το κόσμου μας.

O πιο γλυκός ύμνος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είδατε και ακούσατε ποτέ ξεπέρασε τις 20,000 εμφανίσεις σε μία μόνο εβδομάδα!!!

Ασχοληθήκαμε εκτεταμένα με το θέμα της κάρτας φιλάθλου φιλοξενώντας άρθρα και απόψεις πολλών αναγνωστών μας, βουλευτών και άλλων πολιτικοποιημένων προσώπων. Για παράδειγμα:

Ο Άριστος Δαμιανού στο OMONOIA24.COM για την κάρτα οπαδού.

Παρουσιάζουμε σήμερα την αποκλειστική συνεργασία της ιστοσελίδας μας με την Ελληνικό δημοσιογραφικό όμιλο Action24.gr από όπου θα έχουμε αποκλειστικές αθλητικές ειδήσεις από τον Ελληνικό και διεθνή αθλητισμό. Πρόκειται για μία συνεργασία που θα έχει συνέχεια και θα έχει απεριόριστα οφέλη στους αναγνώστες μας. Η σελίδα είναι εδώ.

Επενδύουμε στην τεχνολογία και στο ανθρώπινο δυναμικό και ετοιμάζουμε νέες εκπλήξεις στους φίλους που παρακολουθούν το OMONOIA24.COM

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε και μία μερίδα ατόμων που είδαν αυτή τη προσπάθεια με σκεπτικισμό, άλλοι με καχυποψία. Δυστυχώς δεν μπορεί να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Καλά ή κακά υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι πίσω από κάθε κίνηση πρέπει κατ’ ανάγκη να κρύβεται σκοπιμότητα ή κρυφή ατζέντα. Πρόβλημα τους.

Το OMONOIA24.COM είναι ανεξάρτητη φωνή. Δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα, ούτε ελέγχεται από κάποια αόρατη δύναμη, ούτε έχει υποχρέωση προς οποιονδήποτε. Ο στόχος μας είναι να στηρίξουμε το σωματείο μας. Δεν στηρίζουμε πρόσωπα, ούτε διοικήσεις. Στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ!. Άρα λογοδοτούμε μόνο στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον οποίο καλούμε να μας κρίνει σε βάθος χρόνου και συνολικά και όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για το OMONOIA24.COM αυτές τις 31 ημέρες.

Ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας μας που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να στηρίζει αυτή τη προσπάθεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa