ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν είναι ανίκητη η Δυναμό Μόσχας

Δεν είναι ανίκητη η Δυναμό Μόσχας

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής στο ρώσσικο πρωτάθλημα η Δυναμό δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έχασε από την Σπάρτακ με 2-1.

Bet on Alfa

Σε ένα παιχνίδι όπου η Δυναμό παρατάχθηκε με τον Μπερεζόβσκι κάτω από τα δοκάρια, Μπούτνερ και Μανόλεβ στα άκρα και τους Σάμπα και Γκρανάτ στο κέντρο της άμυνας. Στα κέντρο Ιόνοβ και Ντενίσοβ και στα άκρα της επίθεσης Ντζούτζακ και Βαινκούερ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κουράνι και ο Κοκόριν λίγο πίσω από τον Κουράνι. Σε ένα σύστημα 4-4-1-1.

Μόλις στο 3΄ λέπτο η Δυναμό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κοκόριν. Μετά το παιχνίδι άνηκε αποκλείστικα στην Δυναμό με κατοχή μπάλας και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Μευτά το 15λεπτό η Δυναμό κρατήθηκε λίγο πίσω και η Σπαρτάκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 16΄. Μετά η Δυναμό κατάφερε να βάλει τέρμα αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να χαρακτηριστεί μοιρασμένο με περισσότερη κατοχή η Δυναμό. Αλλά δεν ήταν απειλητική και να καθαρίσει τον αγώνα.

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε θετικά για την Σπαρτάκ και μόλις στο 51΄ κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες. Μετά την εισχώρηση του Βαλμπουένα η Δυναμό κατάφερε να κερδίσει το κέντρο. Στο τέλος δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για την Δυναμό, αφού η Σπαρτακ έμεινε στην άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Το ματς έληξε με πολλές αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Δυναμό.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπούτνερ έγυγε από το γήπεδο με ενοχλήσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa