ΑρχικήOFF THE RECORDΚοκκαλούιν του πουπούξιου

Κοκκαλούιν του πουπούξιου

 

Το Αποέλ κατάφερε να μπει στους ομίλους τρεις φορές, δύο στο Champions League και μια στο Europa League (σίγουρα όχι απο μόνο του!!). Φέτος εκτός του ότι ήδη είναι στους ομίλους του Europa League θα παίξει και με την Άαλμποργκ για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Bet on Alfa

Εδώ είναι για να διερωτάσαι. Εντάξει μπήκε το Αποέλ στους ομίλους, είτε με την τύχη είτε με την αξία του. Στην συνέχεια την νύχτα ήταν απογοητευμένοι που δεν μπήκαν στους ομίλους και την επομένη γύρευαν εισητήρια (άλλοι βέβαια δεν πήραν χαμπάρι τι γινόταν!!!) αφου ο φαλακρός και ο άλλος τους “έβαλαν” ομίλους. Νομίζω κανείς μας δεν το ξεχνά!

Και τώρα ερχόμαστε στο σήμερα. Η ένωση Δανών ποδοσφαιριστών θα κατεβούν σε απεργία και θα απέχουν από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτηματά τους (βλ. εικόνα – είδηση από δανέζικο site). Αυτό επηρεάζει και τους παίκτες της Άαλμποργκ που δεν μπορούν να εναντιωθούν των συναδέλφων τους. Άρα η Άαλμποργκ θα χρησιμοποιήσει την ομάδα των U-19 αν δεν σταματήσει η απεργία.

Αυτοί φίλοι μου έχουν πραγματικά το κοκκαλούιν του πουπούξιου. Εδώ είναι που η επιστήμη και όλα τα βουντού σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

 

10601151_10204881768983431_1503122072_n

 

Autoremarketing