ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας.

Ανακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας.

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο μας αναφορικά με πρωινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας σχετικά με πιθανές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα αποχώρησής τους και ούτε υπάρχει ανάγκη αποχώρησής τους. Υπήρχε ανάγκη για αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή και η ανάγκη ικανοποιήθηκε με την αποχώρηση του Λεβάν Κακουμπάβα, για τον οποίο έγινε και σχετική ανακοίνωση.”

Ενόψει αυτής της κατηγορηματικής διευκρίνησης, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Η ανακοίνωση παρατίθεται αυτούσια κατωτέρω:

“Σχετικά με ανυπόστατο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρεται σε ονόματα ποδοσφαιριστών μας που δήθεν συζητήθηκαν δια αποχώρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα αποχώρησής τους και ούτε υπάρχει ανάγκη αποχώρησής τους. Υπήρχε ανάγκη για αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή και η ανάγκη ικανοποιήθηκε με την αποχώρηση του Λεβάν Κακουμπάβα, για τον οποίο έγινε και σχετική ανακοίνωση.

Διερωτόμαστε γιατί η ιστοσελίδα omonoia24.com, η οποία καμία σχέση δεν έχει με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, επέλεξε να δημοσιεύσει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο είναι ανυπόστατο. Η ομάδα μας δίνει την Πέμπτη ένα σημαντικό αγώνα, σε μία ήδη πετυχημένη Ευρωπαϊκή χρόνια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ και η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά εκεί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να χαλάσει το οικογενειακό κλίμα που με τόσο κόπο κτίστηκε.”

Autoremarketing