ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚάποιοι βγάζουν χοντρά λεφτά από το ποδόσφαιρo και εμείς...

Κάποιοι βγάζουν χοντρά λεφτά από το ποδόσφαιρo και εμείς κοιμόμαστε…

 

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης» η οποία επικαλείται «πολύ καλά ενημερωμένες πηγές», υπήρξε επίμονη πολιτική παρέμβαση προς το ΚΟΑ τις τελευταίες ημέρες ούτως ώστε την κάρτα φιλάθλου να μην την εκδίδει ο ΚΟΑ αλλά η ΚΟΠ!

Bet on Alfa

Το άρθρο οποίο υπογράφει «ο Θουκής» , (σελίδα 12 της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας), που συνηθώς δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο, αλλά έχει κατά κανόνα αξιόπιστες πηγές και πληροφορίες. Είναι δε γνωστή η σχέση της εφημερίδας με την σημερινή κυβέρνηση και οι πηγές της συνήθως είναι άτομα προσκείμενα στην σημερινή πολιτική εξουσία.

Γράφει λοιπόν ο Θουκής για παρέμβαση πολιτικού προσώπου, το οποίο δεν κατονομάζει. Συνδέει επίσης την κάρτα φιλάθλου με την επιθυμία της ΚΟΠ να αποκτήσει τηλεοπτική πλατφόρμα.

Ο Θουκής αναφέρει ότι εάν η ΚΟΠ γνωρίζει την οπαδική προτίμηση κάθε φιλάθλου τότε θα μπορεί να προωθήσει καλύτερα την τηλεοπτική της πλατφόρμα αφού θα γνωρίζει σε ποιους πελάτες να απευθυνθεί.

Στην συνέχεια ο Θουκής αναφέρει:

«Η κάρτα φιλάθλου σημαίνει και λεφτά για την ΚΟΠ. Είναι χοντρό δηλαδή το παιγνίδι. Πολύ πιο χοντρό από ό,τι πίστεψαν κάποιοι αρχικά και περιορίστηκαν στο φακέλωμα , λες και είμαστε σε εποχές που κρύβουμε ποια ομάδα υποστηρίζουμε. Αυτό που μας ξενίζει είναι τι συμφέρον μπορεί να έχει ο πολιτικός που παρενέβη για να πάει η κάρτα φιλάθλου στη ΚΟΠ. Ή μήπως εξυπηρετεί τους φίλους του; Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι βγάζουν χοντρά λεφτά από το ποδόσφαιρο. Και εμείς κοιμόμαστε.»

Αυτά που καταγγέλλει ο Πολίτης τα γράφουμε από αυτή την ιστοσελίδα από την πρώτη μέρα λειτουργίας της.

Στην ουσία ο Θουκής καταγγέλλει διαπλοκή και εκμετάλλευση των σωματείων και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις με τρόπο μάλιστα καταχρηστικό. («κάποιοι βγάζουν χοντρά λεφτά από το ποδόσφαιρο. Και εμείς κοιμόμαστε.»)

Βεβαίως όταν τα γράφουμε εμείς κανένας δεν τα λαμβάνει υπόψη για ευνόητους λόγους.

Όταν όμως τα γράφει μία εφημερίδα η δεύτερη σε κυκλοφορία παγκύπρια, η οποία δεν έχει καμία σχέση (επίσημη ή ανεπίσημη ή άμεση ή έμμεση) με την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα ιδρώσει το αυτί κανενός;

Autoremarketing

Bet on Alfa