ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜάγκες, στο χέρι σας είναι!

Μάγκες, στο χέρι σας είναι!

Η Ομόνοια με το αποτέλεσμα που πήρε με το σπαθί της στη Μόσχα έκανε τη μισή διαδρομή για το όνειρο. Διένυσε τη μισή απόσταση που απαιτείται για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, να βάλει στους ομίλους τον πράσινο λαό. Η εμφάνιση ενθαρρυντική, η νοοτροπία… νικητή και ο χαρακτήρας… μεγάλης ομάδας. Τα μηνύματα και οι ενδείξεις ενθαρρυντικές, όμως τίποτα δεν τέλειωσε. Υπάρχουν άλλα 90 λεπτά, ίσως και 120, γι’ αυτό σεμνά και ταπεινά να για να υλοποιηθεί ο στόχος.

Bet on Alfa

Η Ντιναμό παραμένει φαβορί, είπε ο Καϊάφας μετά το ματς στη Μόσχα, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους και καλά κάνει. Άλλωστε, αν κάτι διακρίνει αυτή την ομάδα από την αρχή του καλοκαιριού είναι η σοβαρότητα και… λίγα λόγια, πολλή δουλειά.

Η ομάδα θα έχει πέντε μέρες να προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρει την πρόκριση. Τα πράγματα τώρα ίσως να είναι πιο δύσκολα, γιατί αν πριν το πρώτο ματς οι Ρώσοι υποτίμησαν, δε νομίζω να το κάνουν ενόψει επαναληπτικού μετά από αυτό που είδαν στην “Χίμκι Αρένα”.

Μάγκες, στο χέρι σας είναι! Ή καλύτερα στα πόδια σας, να κάνετε για άλλη μια φορά τον πράσινο λαό να παραμιλά, αλλά πολύ περισσότερη την Ευρώπη. Γιατί, πρόκριση επί της Ντιναμό των δεκάδων εκατομμυρίων, αλλά και παικτών – αστέρων, θα είναι ταρακούνημα στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χώρο. Πάμε δυνατά και με 20.000 διψασμένους Ομονοιάτες στις κερκίδες του ΓΣΠ, η πρόκριση θα γίνει δική μας!

Autoremarketing