ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα χαρούμε κάθε στιγμή του αγώνα!!!

Να χαρούμε κάθε στιγμή του αγώνα!!!

Μονό χαρά και ευχαρίστηση πρέπει να νιώθουμε για την φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη!!! Μια ομάδα που πολλοί την είχαν ξεγραμμένη πριν καλά καλά ξεκινήσει να στείνεται, όχι μόνο κατάφερε να κλείσει στόματα αλλά βρίσκεται με αυξημένες πιθανότητες ένα βήμα πριν τους πολυπόθητους ομίλους του EuropaLeague!!!

Bet on Alfa

Toαν θα τα καταφέρει ή όχι κρέμμεται από μια κλοστή. Δεν έχει όμως σημασία. Αυτό που θέλει ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ την ερχόμενη Πέμπτη είναι να δει γι’ ακόμα ένα παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στους Ρώσους.

Κι επειδή οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν αυτούς τους πολύ υψηλού επιπέδου αγώνες πρέπει να προσέξουμε να αποφύγουμε λάθη παρόμοια με αυτά που μας στοίχησαν στο παρελθόν.

Μια από αυτές τις λεπτομέρεις και λάθη είναι τό άγχος… Εδώ που φτάσαμε θα μας πείτε είναι εύκολο να αποβάλουμε το άγχος; Εύκολο δεν είναι όμως επιβάλλεται να το αποβάλουμε τόσο από πάνω μας όσο και από τους ποδοσφαιριστές μας.

Το άγχος το μόνο που δημιουργεί είναι πίεση και η πίεση φέρνει λάθη!!! Ο κόσμος πρέπει να χαρεί και να απολαύσει κάθε στιγμή του αγώνα της Πέμπτης το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 Το άγχος κάθε λεπτό που θα περνά πρέπει να είναι με τους πολυεκατομμυριούχους Ρώσους.

Autoremarketing

Bet on Alfa