ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑντρέας Δημητρίου: "Νιώθουμε ότι η ομάδα μας θα αναστηθεί...

Αντρέας Δημητρίου: “Νιώθουμε ότι η ομάδα μας θα αναστηθεί μετά τα όσα πέρασε”

Δηλώσεις στο sport-fm έκανε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Αντρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Πιο κάτω τα όσα ανάφερε.

Αντίστροφα μετρούν στην Ομόνοια για την αυριανή επαναληπτική αναμέτρηση με την Δυναμό Μόσχας, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι γιατί έχουμε την ευκαιρία να σημειώσουμε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Έχουμε την ευκαιρία να αποκλείσουμε μια ομάδα τέτοιας εμβέλειας. Αν έρθει η πρόκριση τα θετικά που θα δώσει είναι πάρα πολλά και σε πολλά επίπεδα. Αναγνωρίζουμε ότι ο αγώνας θα είναι δυσκολότερος από αυτόν που δώσαμε την προηγούμενη βδομάδα, όμως η δυναμική του κόσμου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Μας δίνει τεράστια δυναμική, όμως δεν μπορεί από μόνη της να φέρει την πρόκριση. Θα πρέπει να έχουμε ανάλογη και καλύτερη εμφάνιση με αυτή της περασμένης Πέμπτης. Προσπαθούμε να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι αύριο, να αντιμετωπίσουμε ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και από μια χώρα, πιο προηγμένη ποδοσφαιρική από τη δική μας. Για αυτό θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού ποδοσφαίρου» ανέφερε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για τα οφέλη που θα προκύψουν…

«Θέλουμε να διαχωρίσουμε τα δύο κομμάτια. Αν δεν τα καταφέραμε δεν θα σημαίνει κάτι τραγικό, ή ότι δεν υπάρχει η επόμενη μέρα. Όπως και να έρθει το παιχνίδι θα πρέπει να διαχειριστούμε την επόμενη μέρα. Τη Δευτέρα άλλωστε ξεκινά το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε να προκριθούμε θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Το οικονομικό δεν θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή την επιτυχία, αν έρθει. Νιώθουμε ότι η ομάδα μας θα αναστηθεί μετά τα όσα πέρασε. Θα φύγει ένα τεράστιο βάρος, θα αλλάξει επίπεδο βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε στους δυνατούς στις κληρώσεις. Το σημαντικό είναι το τι θα γίνει αύριο. Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Το έργο θα είναι δυσκολότερο, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι, γνωρίζουν τι θα πρέπει να κάνουν αύριο στο γήπεδο. Μένουν συγκεντρωμένοι και δεν αποπροσανατολίζονται. Βλέπουν το κομμάτι τους και ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για τον κόσμο…

«Η δύναμη που θα δώσει είναι απίστευτη. Να έχεις 20.000 διψασμένους και εκδηλωτικούς οπαδούς είναι απίστευτο συναίσθημα. Από μόνος του ο κόσμος, δεν μπορεί να κερδίσει, εάν η ομάδα δεν είναι συνεπής. Τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στο καθήκον τους. Τους συγχαίρουμε για όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής. Είναι κύριοι σε όλα και είναι εξαιρετικά παιδιά, φιλόδοξοι, σέβονται τον κόσμο και έχουν δεθεί με την ομάδα. Νιώθουμε αισιόδοξοι ότι αύριο θα βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο».

Για τα εισιτήρια…

«Έχει απομείνει ένας πολύ μικρός αριθμός. Ενδεχομένως και σήμερα να εξαντληθούν. Μιλάμε για λιγότερα από 200 εισιτήρια. Είναι δεδομένο, πως αν το γήπεδο ήταν μεγαλύτερο κατά χιλιάδες θα γέμιζε. Δεν θα πέφτει καρφίτσα. Θα είναι ένα κατάμεστο γήπεδο και μια πανέμορφη ατμόσφαιρα».

Αν ενημερώθηκε ο Αλίπιο ότι δεν θα συνεχίσει…

«Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε οτιδήποτε που δεν έχει να κάνει με το αυριανό παιχνίδι. Να κάνουμε υπομονή και το κάθε τι έχει την ώρα του».

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο