ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!!

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!!

Η χθεσινός αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε όχι μόνο δεν πρέπει να μας απογοητεύει αλλά πρέπει να μας γεμίσει με περισσότερο πείσμα να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να την στηρίξουμε.

Bet on Alfa

Με πιο καθαρό μυαλό μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η πρόκριση ήταν κάτι πέραν των δυνατοτήτων μας. Και δεν εννοούμε βέβαια αγωνιστικά αφού αν έπρεπε να περάσει μια ομάδα αυτή ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εννοούμε την αντιμετώπιση που είχαμε στο χθεσινό παιχνίδι από το διαιτητικό τρίο και κυρίως από τον διαιτητή του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας μας έδωσε αμέσως μετά το χθεσινό παιχνίδι το έναυσμα για την συνέχεια. Γυρίζουμε σελίδα πλέον και επικεντρωνόμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα που για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινά επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα.

Παρόμοιες κατάστασεις όπως την χθεσινή εχθρική διαιτησία θα αντιμετωπίσουμε και στις εγχώριες διοργανώσεις, κι αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Γι’ αυτό και πρέπει να σταθούμε ασπίδα προστασίας δίπλά από την ομάδα μας και να στείλουμε το μήνυμα ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει “σημερινός και αυριανός”.

Όσο βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι μπορεί να σταθεί ξανά όρθια στα πόδια της, τόσο περισσότερο θα την χτυπούν. Οι λόγοι είναι γνωστοί και δεν θεωρούμε ότι πρέπει να τους αναλύσουμε σήμερα.

Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι όσο περισσότερο χτυπούν την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η αγάπη και η αφοσίωση του κόσμου της γι’ αυτή την ίδεα!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa