ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜπράβο ρε Κώστα, είσαι μάγκας!

Μπράβο ρε Κώστα, είσαι μάγκας!

Μάγκας προπονητής είσαι όταν αναγνωρίζει το λάθος σου. Μάγκας προπονητής είσαι όταν δεν ρίχνεις ευθύνες σε άλλους. Μάγκας προπονητής είσαι όταν αναγνωρίζεις πως ο αντίπαλος έκανε καλό παιχνίδι και το ισόπαλο αποτέλεσμα μπορούσε να ήταν πιο δίκαιο. Μάγκας προπονητής είσαι όταν παίρνεις ρίσκο στο παιχνίδι σου ή δεν διστάζεις να κάνει εσωτερική αλλαγή για να φτιάξεις τα κακώς έχοντα. Μάγκας προπονητής είσαι όταν θέλεις τη νίκη και προς το τέλος του αγώνα βάζεις ένα νεαρό επιθετικό που μέχρι τώρα δεν πήρε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και σε δικαιώνει. Αυτός ο μάγκας προπονητής είναι ο Κώστας Καίάφας. Μπράβο σου ρε Κώστα!

Bet on Alfa

Ο προπονητής της Ομόνοιας με τα όσα έκανε στο παιχνίδι, ώστε η ομάδα του να βελτιωθεί και στο τέλος να πάρει τη νίκη, αλλά και τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου αποδεικνύουν πως είναι μάγκας. Στρατηγός αυτής της ομάδας, αυτής της ιδέας. Ο Καϊάφας δεν έψαξε δικαιολογίες. Παραδέχθηκε πως έκανε λάθος παρουσιάζοντας την ομάδα του με σύστημα 3-5-2. Αλλά και ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ίσως να ήταν πιο δίκαιο.

Η Ομόνοια θέλει ηγέτες. Αυτός είναι ο Καϊάφας. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν διστάζει και μπράβο του. “Ο κόσμος έκανε την διαφορά” είπε μετά το ματς ο κόουτς, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του πράσινου λαού.

Η Ομόνοια μπορεί να μην απέδωσε το αναμενώμενο, όμως πήρε τη νίκη. Σημάδι πως στις τάξεις της ομάδας καλλιεργείται η νοοτροπία του νικητή. Τέτοιος είναι  ο προπονητής μας και το έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές. Η Ομόνοια έκανε ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Το αξίζει.

Autoremarketing

Bet on Alfa