ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε αυτά που λέτε και με αυτά που δεν...

Με αυτά που λέτε και με αυτά που δεν λέτε γελάει ο κάθε πικραμένος!!!

Πραγματοποιήθηκε χθές η Ετήσια Γ.Σ της ΚΟΠ. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης όπως συνηθίζεται προέβει σε απολογισμό. Με μια γρήγορη ανάγνωση και μόνο, έχουμε βρεί κάποια σημεία από τον απολογισμό του Προέδρου τα οποία μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν και τα οποία σας μεταφέρουμε μαζί με κάποια δικά μας σχόλια!!!

Bet on Alfa

Τα συγχαρητήρια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ

“Συγχαρητήρια εκφράζω και προς την Ομόνοια η οποία στο παρά κάτι δευτερόλεπτα θα έκανε το μεγάλο της προσωπικό βήμα” …

Δεν μας αρκούν τα συγχαρητήρια σας Κύριε Πρόεδρε. Ή καλύτερα δεν θέλουμε τα συγχαρητήρια σας. Ακόμα και από το πιο επίσημο βήμα, αυτό της Γ.Σ της ΚΟΠ, δεν κάνατε ούτε μια τυπική αναφορά στην σφαγή που έγινε προς την ομάδα μας από τους κύριους της UEFA το βράδυ της 28ης Αυγούστου.

Η κάρτα φιλάθλου…

“Η κάρτα φιλάθλου παρουσιάζεται σαν αναγκαιότητα πλέον έστω και αν ο υποφαινόμενος θα προτιμούσε να μην ήταν. Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της κάρτας μαζί με άλλα συστήματα που θα εγκατασταθούν στα στάδια είναι η κατάργηση της ανωνυμίας του φιλάθλου, κάτι για το οποίο αντιδρούν οι οργανωμένοι όχι όμως οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι”

Η προκατάληψη την οποία εσείς και οι ανθρώποι σας δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν σας ενοχλεί και σας ενοχλεί η ανωνυμία τον φιλάθλων. Η βία στα γήπεδα έχει ρίζες πολύ βαθιές τις οποίες όλοι γνωρίζουν αλλά κανένας δεν μιλά για αυτές.
Ο κόσμος αγαπητέ Πρόεδρε έχει ισχυρό κριτήριο και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι δεν μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε με την νοημοσύνη του.
Όσο για το  αν αντιδρούν μόνο οι ορανωμένοι, είμαστε βέβαιοι ότι θα πέσετε από τα σύννεφα όταν θα λειτουργήσει αυτός ο θεσμός – έκτρωμα. Θα μετατρέψετε το ποδόσφαιρο από το πιο λαοφιλή άθλημα, σε άθλημα της μιζέριας.

Η κάρτα φιλάθλου 2…

“Δυστυχώς για λόγους που πραγματικά μας διαφεύγουν, η κάρτα φιλάθλου έχει γίνει πολιτικό θέμα, ωσάν και τα πολιτικά μας κόμματα δεν έχουν πιο σοβαρές υποθέσεις να επιληφθούν. “

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Πρόεδρε; Ο Ιωνάς στην Πινδάρου έχασε το γατάκι του…

Στημένοι αγώνες

“Η ΦΙΦΑ, η ΟΥΕΦΑ και γενικά όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο θεωρούν ότι οι στημένοι αγώνες είναι η μάστιγα του ποδοσφαίρου και πιστεύουν ότι αν η πρακτική συνεχιστεί, θα σκοτώσει το ποδόσφαιρο. Θεωρούν και σωστά ότι σιγά – σιγά οι οπαδοί δεν θα ενδιαφέρονται να παρακολουθούν στημένους αγώνες και αν φύγουν οι οπαδοί θα φύγουν και οι χορηγοί και οι τηλεοράσεις και όλοι.Θα ήθελα να αναλογιστείτε όλοι τη ζημιά που διενεργείται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο από τους στημένους αγώνες και να δράσετε για την καταπολέμηση του φαινομένου στη Κύπρο. “

Μάλλον ούτε εσείς ούτε οι κύριοι της UEFA βρήκαν τον χρόνο να παρακολούθησουν τα στιγμιότυπα του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΥΝΑΜΟ. Να σας τα στείλουμε το dvd με Courier;

Διαιτησία

“Κρίνουμε ότι γενικά η διαιτησία μας έχει κάμει αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα μετά την κάθοδο των ξένων στο τιμόνι της διαιτησίας μας.”

H επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!!!

Τηλεοπτικά Δικαιώματα Σωματείων 2016 – 19

“Έστω, ξεκινούμε με πλείστα τόσα σωματεία υπό την σκέπη της ΚΟΠ και με κοινή διαχείριση και η εμπειρία του 2016 – 19 θα μας κάνει όλους πιο σοφούς.”

Με την αφαίρεση της έκφρασης “υπό την σκέπη της ΚΟΠ” και την πρόσθεση της έκφρασης “στην τσέπη της ΚΟΠ” ίσως τα πράγματα να έμπαιναν σε πιο σωστή βάση.

Autoremarketing