Bet on Alfa <
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΕΑΠ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0 - 4 - Φιλική νίκη...

ΜΕΑΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0 – 4 – Φιλική νίκη και δοκιμές

Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει 0-4 τον πολύ κατώτερό της αντίπαλο σε ένα παιχνίδι που προφανέστατα είχε την υπεροχή καθόλη την διάρκεια.

Bet on Alfa

Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιώντας το σύστημα 4-4-1-1 με πιο προωθημένους τους δύο στα άκρα της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας ο Μορέιρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο. Στα άκρα της άμυνας οι Μαργκάσα και Σαμμούτης. Στο κέντρο οι Φυλακτού και Οικονομίδης. Λίγο πιο μπροστά ο Σότα και στα άκρα οι Ρούμπιο και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κιρμ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γκαρσία.

Αξιοσημείωτη η παρουσία του Σαμμούτη που δοκιμάστηκε σε νέα θέση αλλά και ο Φυλακτού που κυριάρχησε στο κέντρο. Ο Κιρμ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αλλά έχει την ανάγκη για περισσότερη δράση στα πόδια του.

Ξεκινώντας το παιχνίδι και γύρω το 20 λεπτό ο Ρούμπιο με ατομική προσπάθεια και με ένα δυνατο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια μετά από ασσίστ του Κιρμ ο Γκαρσία με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2 στο 29 λεπτό. Το ημίχρονο τέλειωσε με γκολ του Σότα με κεφαλιά ψαράκι μετά απο μπαλιά του Μαργκάσα. Να τονίσουμε την ωραία ενέργεια του Φυλακτού πριν δώσει την μπάλα στον Μαργκάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές με την είσοδο πολλών νεαρών. Το σύστημα άλλαξε σε 3-5-2 με τον Ασίς να πλαισιώνει τον Γκαρσία στην επίθεση. Πίσω στην άμυνα οι Στεπάνοβ, Οικονομίδης και Σκάρα. Στο κέντρο Φυλακτού, Σότα, Μαργκάσα, Ρούμπιο και Κιρμ.  Το γκολ σημειώθηκε στο 64 με τον Ασίς να σκοράρει στην κίνηση μετά από μπαλιά του Χριστόφορου Χραλάμπους που εισήλθε προηγουμένως μέσα στο γήπεδο. Γενικά το δέυτερο ημίχρονο κύλησε με πιο λιγες φάσεις από την ομάδα μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa <