ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣερτζίνιο: "Οι οπαδοί της Δυναμό φώναζαν μαϊμού τον Φοφανά"

Σερτζίνιο: “Οι οπαδοί της Δυναμό φώναζαν μαϊμού τον Φοφανά”

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σερτζίνιο, σε συνέντευξη του σε Μ.Μ.Ε της πατρίδας του αποκάλυψε  ότι ο Γκαουσού Φοφανά δέχθηκε επίθεση με ρατσιστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών της Δυναμό Μόσχας στο μεταξύ μαςπαιχνίδι

Bet on Alfa

“Συνέβη ξανά κάτι τέτοιο. Αυτοί (σ.σ.: εννοεί οπαδούς της Δυναμό Μόσχας) φώναζαν μαϊμού το συμπαίκτη μας. Είναι ένα ατυχές συμβάν, εάν αναλογιστεί την πρόοδο που παρουσιάζει η χώρα, αν και τελικά στη Ρωσία έχουν γίνει κι άλλα ανάλογα περιστατικά και δεν νιώθουν καμία ντροπή. Εξ όσων γνωρίζω δεν υπήρξε καμία τιμωρία τους και αυτοί το βλέπουν ως κάτι το φυσιολογικό. Άλλαζαν θέσεις και όλη την ώρα φώναζαν τέτοια συνθήματα. Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά”, ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος με την ιστοσελίδα να κάνει κι αναφορά στο δράμα που πέρασε ο Φοφανά με το χαμό του γιου του.

Στην συνέχεια τόνισε για τον αποκλεισμό ότι:

“Με πονάει ακόμα πολύ ότι έγινε σε αυτό παιχνίδι. Σκόραραν στο 96΄, ενώ δύο γκολ μας είχαν ακυρωθεί, χωρίς κανένα λόγο. Είναι αρκετά σκληρό για να το χωνέψεις. Μέχρι και οι οπαδοί μας διαμαρτυρήθηκαν στην ΟΥΕΦΑ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αντίδραση”.

Autoremarketing

Bet on Alfa