ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ξεκούραση των... πολεμιστών!

Η ξεκούραση των… πολεμιστών!

Η ξεκούραση των… πολεμιστών! Ραντεβού για το απόγευμα της Δευτέρας στο “Ηλίας Πούλλος” και πάλι, έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Μετά το χθεσινό φιλικό με την ΜΕΑΠ (4-0), οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν χθες το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι για αποθεραπεία. Όσοι δεν αγωνίστηκαν ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Bet on Alfa

Ο Κώστας Καϊάφας θέλοντας να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, μετά από το κοπιαστικό πρόγραμμα των προηγούμενων εβδομάδων, που περιλάμβανε τα παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και το ντέρμπι με την Ανόρθωση, τους παραχώρησε ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Οι παίκτες και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν το διήμερο με τις οικογένειές τους και να επανέλθουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, αρχίζοντας προετοιμασία για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ως γνωστόν, απουσιάζουν εννιά διεθνείς, οι οποίοι θα επανενταχθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας τους σταδιακά μέχρι την προσεχή Πέμπτη. Τότε θα μπορέσει και ο Καϊάφας να δουλέψει καλύτερα και να ετοιμάσει την ομάδα του για το ματς της τρίτης αγωνιστικής.

Autoremarketing