“ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”…Αυτό το σύνθημα δονούσε την ατμόσφαιρα μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Ανόρθωση την περασμένη Δευτέρα. Ο Κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φωνάζει και πιστεύει για τον τίτλο όσο κι αν το Δ.Σ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και με κάθε ευκαιρία μας προσγειώνει στην πραγματικότητα..
Δεν είναι κακό αυτό που κάνει το Δ.Σ όπως δεν είναι κακό ο κόσμος να είναι ενθουσιασμένος, και να πιστεύει.Κι όσο ο κόσμος βλέπει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να τα δίνουν όλα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι τόσο περισσότερο αυξάνεται και ο ενθουσιασμός .
Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να παραμείνει προσγειωμένη. Να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο πάντα την νίκη. Κι αν στο τέλος έρθει ο τίτλο, τότε είναι καλοδεχούμενος!!!