ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Ποτέ θέλει να τριτώσει το καλό

Ο Ποτέ θέλει να τριτώσει το καλό

Γκολ με την Ντιναμό, γκολ με την Ανόρθωση, τώρα γκολ και με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Μικαέλ Ποτέ θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό στο “¨Αμμόχωστος” την Κυριακή. Ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα και να οδηγήσει την ομάδα του σε δεύτερη σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Ο Καϊάφας χαρακτήρισε το ματς με την Νέα Σαλαμίνα ως το πιο δύσκολο εκτός έδρας και κάτι παραπάνω θα ξέρει. Μπορεί η Ομόνοια από το 2001 και μετά να μετρά μόνο νίκες στο “Αμμόχωστος”, ωστόσο ο προπονητής θέλει τους παίκτες του προσγειωμένους, ώστε με σοβαρότητα να κυνηγήσουν άλλη μια επιτυχία.

Το ομαδικό, επιθετικό πνεύμα που παρουσιάζει η ομάδα, αυξάνει τις πιθανότητες για δημιουργία ευκαιριών και τερμάτων. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, σκόραρε στα έξι από τα επτά επίσημα παιχνίδια. Επίσης, υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα, με την Ομόνοια να βγάζει επιθετικές προσπάθειες με πολλούς τρόπους και να σκοράρει επίσης με πολλούς τρόπους. Σημαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες.

Autoremarketing