ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠολλά τα παράπονα για την στάση της ΚΟΠ... του...

Πολλά τα παράπονα για την στάση της ΚΟΠ… του Πανίκκου Κωνσταντίνου

 

Πολλά είναι τα παράπονα των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα ψέματα που φέρεται να είπε η ΚΟΠ στο δικαιολογητικό της για να παραμείνει στις 20.00 η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τη Σαλαμίνα παρά το κοινό αίτημα των δύο συλλόγων. Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους της Σαλαμίνας η Cytavision ουδέποτε ρωτήθηκε και ουδέποτε αρνήθηκε για να αλλάξει η ώρα του αγώνα τη στιγμή που η επίσημη θέση της ΚΟΠ κατ’ ισχυρισμό των “ερυθρόλευκων” ήταν πως το συνδρομητικό κανάλι ήταν εκείνο που δεν αποδέχθηκε το αίτημα τους. Τη θέση της ΚΟΠ μεταβίβασε στα δύο σωματεία όπως λέγουν ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλλης Μυλωνάς.

Αν οι εκπρόσωποι της Cytavision δεν ρωτήθηκαν ποτέ από την ΚΟΠ αυτό σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι στην ομοσπονδία αποφάσισαν να πουν ψέματα πράγμα που θα πρέπει να απασχολήσει την εκτελεστική επιτροπή γιατί ουσιαστικά μένει εκτεθειμένη η ομοσπονδία. Στην Ομόνοια αισθάνονται πάντως πως η ΚΟΠ δεν συμπεριφέρεται ισόνομα στα σωματεία μέλη της με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αναίτια προβλήματα.

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό αν υπάρχει άνθρωπος στην ΚΟΠ που αποφασίζει μόνος του και μάλιστα λέει ψέματα στα σωματεία μέλη της γιατί τότε δημιουργείται δικαιολογημένα προκατάληψη.

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing