ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆποψη φιλάθλου: Και τώρα τι κύριε Παναγιώτου; Nομίζεις πως...

Άποψη φιλάθλου: Και τώρα τι κύριε Παναγιώτου; Nομίζεις πως καθάρισες το όνομα σου;

Και τώρα τι κύριε Παναγιώτου; Nομίζεις πως καθάρισες το όνομα σου; Ότι έφυγε η ρετσινιά από πάνω σου ότι ευνόησες την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από 4 χρόνια.
Το όνομα σου κύριε Παναγιώτου όσο είσαι ακόμα μέρος αυτού του σάπιου, γεμάτο καθάρματα συτήματος, που ονομάζεται Κυπριακή Διαιτησία δεν καθαρίζει με τίποτα.
Και να σου εξηγήσω το γιατί, έτσι απλά για να μην μας περνάτε για ηλίθιους. Εκείνο το απόγευμα στο Γ.Σ.Π πριν από τέσσερα χρόνια στο παιχνίδι με την ΑΠΕΠ δεν είναι ο Λοϊζος Παναγιώτου που ευνόησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά το σαπημένο το σύστημα σας.
Που τόσο τρέμει στην ιδέα να μην χάσει τα ευρώ του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έτσι κάθε κάμια δεκαριά χρόνια αποφασίζει να δώσει και ένα τίτλο σε εμάς.
Όλα τα έχετε προαποφασισμένα και κάνετε τον διαμοιρασμό πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Και επειδή πλέον σας έχουμε καταλάβει αυτό που φοβάστε πρέπει να το πάθετε. Κάνενας φίλος της ομάδας μας δεν πρέπει να δώσει ξανά ούτε σεντ σε αντίπαλο Σωματείο. Όποιο κι αν είναι αυτό. Να σας δω τότε τι θα κάνετε κύριε Παναγιώτου όταν ο Εθνικός, η ΔΟΞΑ,ο Οθέλλος κ.τ.λ δεν θα έχουν καν τα χρήματα  να σας πληρώσουν όταν  θα κληθείτε να διαιτητεύσετε τα μεταξύ μας παιχνίδια.
Θες να σου κάνω και την πράξη για να καταλάβεις. ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ… 12 εισιτήρια… Χ 20 ευρώ .. ίσον 240 ευρώ.
Τι δεν με πιάνεις; Ακόμα μια. ΕΘΝΙΚΟΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ… 25 εισιτήρια… Χ 20 ευρώ .. ίσον 500 ευρώ.
Και για να μην παρεξηγειθώ θέλω να το τόνισω. Δεν θέλουμε την ευνοιά σας. Δεν θέλουμε τα στημένα τρόπαια σας. Θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ με την δική σας φάρα εμπλεκόμενη καλύτερα να φύγουμε εμείς από τα γήπεδα.
Υ.Γ Η τιμωρία όλων αυτών είναι μια. Να αδειάσουμε τα γήπεδα. Κανένας οπαδός και φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αφού δεν μας σέβονται και δεν πρόκειται να μας σεβαστούν ποτέ ας τους τιμωρήσουμε!!!

Bet on Alfa

Του Γιώργου Αντρέου

Autoremarketing