ΑρχικήOFF THE RECORDΕκτός θέματος η απάντηση Δημόπουλου στο OMONOIA24.COM

Εκτός θέματος η απάντηση Δημόπουλου στο OMONOIA24.COM

 

Απάντηση έδωσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Δημόπουλος στο OMONOIA24.COM σχολιάζοντας πρωινό δημοσίευμα μας,  που καυστηρίαζε την ενέργεια του να εμφανιστεί με την φανέλα του Αποέλ κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει στο Mega.

Η απάντηση του Παναγιώτη Δημόπουλου είναι στο σύνδεσμο εδώ ενώ παρατίθεται και αυτούσια πιο κάτω.

Από την απάντηση είναι προφανές ότι ο κ. Δημόπουλος παρερμήνευσε τα γραφόμενα μας ή δεν διάβασε τι ακριβώς γράψαμε, ίσως από κεκτημένη ταχύτητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το ίδιο φαίνεται έπραξαν και άλλοι.

Η κριτική του συγγραφέα του άρθρου μας . εστιαζόταν στο ότι εν καιρώ οικονομικής κρίσης με τόσα μέτωπα ανοικτά και με τόσα προβλήματα, η πρωινή εκπομπτή του Mega και ο παρουσιαστής της κ. Δημόπουλος περί άλλων τυρβάζουν… Εμφανίζονται ωσάν να μην συμβαίνει τίποτε στην κυπριακή κοινωνία και ωσάν το μόνο που ενδιαφέρει τον μεροκαματιάρη απελπισμένο Κύπριο το πρωί που θα ανοίξει την τηλεόραση να ενημερωθεί (ή να ταλαιπωρηθεί), αν θα του πάρουν το σπίτι, αν θα χάσει τη δουλειά του, αν θα μειωθούν και άλλο οι μισθοί, είναι να βλέπει το καθένα να χαριεντίζεται με τον αγώνα της άλφα ή η της βήτα ομάδας.

Γράφαμε στο κείμενο μας:

” Υπάρχουν τόσα σοβαρά μέτωπα ανοικτά για τον Κυπριακό λαό όπως η έναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, τα επίμαχα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις και  η έγνοια του κύριου Δημόπουλου σε μια πρωινή πολιτικό-ενημερωτική εκπομπή ήταν να βάλει την φανέλλα της ομάδας του και να προκαλέσει.”

Συνεπώς η πρόκληση – κατά τον συγγραφέα –  δεν προήλθε από την φανέλα του Αποέλ ή του Απόλλωνα αλλά από το ίδιο το γεγονός- την εικόνα που εμφανίστηκε στους δέκτες μας. Μία εικόνα ανάλαφρη, για κάποιους χαριτωμένη , για άλλους όχι, σε μία πολιτικό-ενημερωτική εκπομπή.

Η ίδια θα ήταν η αντιμετώπιση και η κριτική αν ο κ. Δημόπουλος εμφανιζόταν προ ολίγων ημερών ντυμένος βρακάς για τιμήσει την γιορτή του κρασιού.

Άρα δεν ήταν οπαδικά τα κίνητρα ούτε αντι-Αποελίστικα ή αντί- άλλης ομάδας.

Εξάλλου, να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι ως ιστοσελίδα είμασταν οι πρώτοι και οι μοναδικοί που ευχηθήκαμε καλή επιτυχία σε όλες της κυπριακές ομάδες όταν άρχιζαν τα Ευρωπαικά παιχνίδια. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα εδώ. Τότε, δεκτήκαμε σκληρή κριτική από μερίδα φιλάθλων του σωματείου μας όμως κάναμε αυτό που θεωρούσαμε σωστό.

Ως προς την παραίνεση του κ. Δημόπουλου: “Ας προχωρούμε μπροστά, όχι πίσω! Ας ανοίγουμε το μυαλό μας, κι όχι να το κλείνουμε!”, τον διαβεβαιώνουμε ότι εμείς έχουμε ανοικτό όχι μόνο το μυαλό μας αλλά και τα μάτια μας και τα αυτιά μας. Αναμένουμε να πράττει το ίδιο. Διότι εάν το έκανε θα διάβαζε τί γράψαμε και αν διάβαζε, δεν θα έγραψε αυτά που έγραψε. Διότι είναι εκτός θέματος.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Δημόπουλου, όπως δημοσιεύθηκε,  παρατίθεται πιο κάτω:

“Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά δεν ντρέπομαι φίλοι της Ομόνοιας που φόρεσα τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ!

Όπως λυπήθηκα που άδικα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήγε φέτος Ευρώπη και το είπα δημόσια!

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να ενοχληθεί το omonoia 24.com επειδή σήμερα το πρωί φόρεσα στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΠΡΟΣ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, σε σημείο μάλιστα που να βάλει τη φωτογραφία μου και τίτλο “Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι!”

Άλλωστε, είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι στην πρωινή ζώνη, αφού φοράω ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ όλες τις φανέλες κάθε κυπριακής ομάδας που αγωνίζεται εκτός Κύπρου.

Κι η αλήθεια είναι πως νιώθω περήφανος και χαρούμενος όταν τις φοράω.

Και ναι! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!

Λυπάμαι ειλικρινά που δεν θα φορέσω και τη φανέλα της Ομόνοιας φέτος.

Ελπίζω και εύχομαι να τα καταφέρετε του χρόνου.

Αύριο σας καλημερίζω με τη φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ναι … και πάλι δεν ντρέπομαι!

Και σίγουρα δεν φταίω ΕΓΩ για την οικονομική κρίση, γιατί ακόμη κι αυτή θυμηθήκατε στο κείμενό σας!

Ας προχωρούμε μπροστά, όχι πίσω! Ας ανοίγουμε το μυαλό μας, κι όχι να το κλείνουμε!”

Autoremarketing