ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Στο ίδιο έργο θεατές...

Άποψη φιλάθλου: Στο ίδιο έργο θεατές…

[Το ΟΜΟΝΟΙΑ24.COM δημοσιεύει χωρίς λογοκρισία απόψεις φιλάθλων νοουμένου ότι δεν περιέχουν λίβελλο ή προσωπικές επιθέσεις. Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας. Όμως ο κάθε ένας έχει δικαίωμα στην άποψη του και στο δικαίωμα άσκησης κριτικής όσο σκληρή και να είναι αυτή.]

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ……….

Bet on Alfa

Τα γεγονότα συνηγορούν στο ότι ζούμε στο ίδιο έργο θεατές . Δεν τα βρήκαν λένε οι πληροφορίες διοίκηση της Ομόνοιας και οργανωμένοι οπαδοί . Και όταν μιλάμε για οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας, με την βοήθεια της πλειοψηφίας των ΜΜΕ τα οποία άλλο πράγμα εκτός από το να δημιουργούν προβλήματα , στοχεύουν , επικεντρώνονται στην Θύρα 9 .

Αυτή η περίφημη Θύρα 9 αν δεν κάνω λάθος δημιουργήθηκε το 1992. Το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ το 1948 . Για 44 χρόνια άραγε τίποτε σωστό δεν έγινε σε αυτό το σωματείο; Οι τίτλοι πως κερδήθηκαν πως καταξιώθηκε η Ομόνοια στο λαοφιλέστερο σωματείο του τόπου;

Αν κάποιος πάρει στα σοβαρά τον τρόπο συμπεριφοράς και δράσης της ηγεσίας της Θύρας 9 τα 44 πρώτα χρόνια της ιστορίας της Ομόνοιας τα οποία παραπίπτοντως ήταν και τα πιο καρποφόρα σε τίτλους διαγράφονται . Η ιστορία της Ομόνοιας κατά την ηγεσία της Θύρας 9 αρχίζει από το 1992 μέχρι το 2014 .

Για 44 χρόνια από την Ομόνοια δεν πέρασαν προοδευτικοί άνθρωποι. Κανένας « επαναστάτης» δεν πέρασε το κατώφλι του σωματείου .Όλοι οι μίζεροι , οι γονυπετείς οι συμβιβασμένοι και προσκυνημένοι της κάθε εξουσίας είτε διοικούσαν , είτε καθόριζαν τις τύχες της Ομόνοιας .

Και αίφνης ήρθατε εσείς και αναποδογυρίστηκε ο κόσμος . Γέμισαν τα γήπεδα επαναστατικότατα . Αντικαταστάθηκαν οι προδότες του λαϊκού κινήματος με τους γνήσιους κομμουνιστές .

Στα όρια της φαιδρότητας …….

Τα όρια της φαιδρότητας τα έχουμε από πολλού ξεπεράσει . Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκπέμπει SOS. To οικονομικό θα παρασύρει αργά ή γρήγορα και το αγωνιστικό. Την ίδια ώρα μια χούφτα νεαρών που αυτοαποκαλούνται Ομονοιάτες , επιμένουν στα δικά τους .

Αν οι πολλοί , που είναι και η τεράστια πλειοψηφία παραμένουν απαθείς θεατές τότε πολύ σύντομα το σωματείο θα μείνει ακέφαλο . Ο Σεραφειμ θα έχει την ίδια τύχη που είχε ο Μυλωνάς.

Έτσι θέλει ,έτσι το καταλαβαίνει η «επαναστατική» ηγεσία της Θύρας 9. Και οι υπόλοιποι εξ υμών ενώ γνωρίζουμε ότι με μαθηματική ακρίβεια οδεύουμε προς την καταστροφή παρακολουθούμε τα γεγονότα δυστυχώς απαθείς

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται ενώπιον του μεγαλύτερου πόλεμου στην ιστορία της . Είναι εναντίον μας η κυβέρνηση, το κυβερνών κόμμα , που ελέγχει όλον τον κρατικό μηχανισμό . Μας πολεμά η ΚΟΠ και όλα τα όργανα της . Ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους , είναι δυστυχώς η ηγεσία της θύρα 9. Χωρίς να το θέλει παίζει το παιχνίδι τους . Ένα παιχνίδι που είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένο και στοχεύει στην εξαφάνιση της Ομόνοιας από τον αθλητικό χάρτη της Κύπρου .

ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

 

Autoremarketing