ΑρχικήDaily News11άδα και συστήματα ξανά στο προσκήνιο

11άδα και συστήματα ξανά στο προσκήνιο

Παρασκευή σήμερα και όπως αναμένεται στην προτελευταία προπόνηση της εβδομάδας, θα παρθούν οι αποφάσεις από μέρους του προπονητικού τιμ για την 11άδα και το πλάνο του αγώνα από τακτικής άποψης.

Bet on Alfa

Η απουσία Στεπάνοφ και πιθανότατα Σερτζίνιο, έχουν περιορίσει τις επιλογές. Ταυτόχρονα έχουμε και την πτώση στην απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών (πχ ο Φοφανά στο Αμμόχωστος ήταν αγνώριστος), γεγονός που ίσως ανοίξει την πόρτα και σε άλλους υποψήφιους για 11άδα. Αν επιλεγεί σύστημα με 4 πίσω στην άμυνα, ο Χάρης Κυριάκου είναι το φαβορί για την θέση στο δεξί άκρο, με τον Λομπιανίτζε να παίρνει ‘ρόλο Στεπάνοφ’. Αν προτιμηθεί η τριάδα Λομπιανίτζε, Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτσίνο με σχήμα 3-5-2, ο Γκαρσία αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Πάντως η ετοιμότητα του Άντραζ Κιρμ ίσως επιτρέψει στον προπονητή να ετοιμάσει ένα διαφοροποιημένο επιθετικό πλάνο. Ο Σλοβένος έχει ποιότητα και ήρθε για να παίξει ρόλο βασικού και όχι κομπάρσου. Αυτό καταμαρτυρεί και το γεγονός ότι οι απολαβές του, κατατάσσονται στο top-3 των συμβολαίων που υπάρχουν στα γραφεία του σωματείου.

Ο Καιάφας θα δοκιμάσει διάφορα σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι οι σκέψεις του θα είναι σωστές και το πλάνο θα δουλέψει ρολόι το βράδυ της Κυριακής.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa