ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ παρατηρητής σημειώνει ότι λανθασμένα αποβλήθηκε ο Στεπάνοφ

Ο παρατηρητής σημειώνει ότι λανθασμένα αποβλήθηκε ο Στεπάνοφ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sentragoal.com.cy, η Ομόνοια στην εκδίκαση της αποβολής του Μίλαν Στεπάνοφ από την Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, θα έχει για “σύμμαχο” την έκθεση του παρατηρητή, η οποία και αποκαλύπτεται. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο παρατηρητής αναφέρει ξεκάθαρα πως, λανθασμένα αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, “γιατί η μπάλα πήγε και βρήκε το χέρι και όχι το χέρι την μπάλα”.

Bet on Alfa

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
“Αύριο η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα εξετάσει τις παραπομπές για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην οποία περιλαμβάνεται και η αποβολή του Μίλαν Στεπάνοφ, ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα.

Οι παράγοντες του συλλόγου της Λευκωσίας ήταν κάθετοι από την πρώτη στιγμή πως, δεν πρέπει να επιβληθεί επιπλέον ποινή στον ποδοσφαιριστή τους, αφού ήταν άδικη η αποβολή. Μάλιστα, το νομικό τμήμα της Ομόνοιας ζήτησε να αγορεύσει ενώπιον της Δικαστικής.

Πάντως, η Ομόνοια έχει γερό χαρτί στο χέρι. Ποιο είναι αυτό; Η έκθεση του παρατηρητή, ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα πως έγινε λάθος στη συγκεκριμένη φάση. Υπογραμμίζεται πως, ο βοηθός διαιτητής λανθασμένα πληροφόρησε τον διαιτητή ότι το χέρι ήταν σκόπιμο.

«Ο β’ βοηθός διαιτητής λανθασμένα πληροφόρησε τον διαιτητή ότι το χέρι ήταν σκόπιμο και κατά συνέπεια του ανέφερε ότι ήταν κόκκινη γιατί ήταν προφανής ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Ο Β.Δ. έκανε λάθος στην σημαντική αυτή φάση, γιατί η μπάλα πήγε και βρήκε το χέρι και όχι το χέρι την μπάλα. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε παράβαση. Όπως έχει γράψει και πιο πάνω ο 2ος Β.Δ. έκανε σημαντικό λάθος», αναφέρει χαρακτηριστικά στην έκθεσή του ο παρατηρητής (βλέπε στο πάνω μέρος της φωτοτυπίας της έκθεσης).

Στην Ομόνοια, λοιπόν, αναμένουν ότι η έκθεση του παρατηρητή θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τα μέλη της Δικαστικής και δεν θα επιβληθεί επιπλέον τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Στεπάνοφ”.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa