ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνδρέας Δημητρίου: «Aυτός ο νόμος δεν θα λύσει το...

Ανδρέας Δημητρίου: «Aυτός ο νόμος δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά θα δημιουργήσει άλλα»

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους η OMONOIA να πάρει τη νίκη απέναντι στον Οθέλλλο τόνισε στο SUPER ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου

Bet on Alfa

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Θα ήταν σημαντικό ακόμα και αν προερχόμασταν από νίκες, πόσο μάλλον τώρα που προηγήθηκε η ήττα από την ΑΕΚ. Είναι ευεργετικό από βαθμολογικής αλά και ψυχολογικής πλευράς να φτάσουμε στη νίκη έτσι ώστε να γυρίσουμε σελίδα και να χτίσουμε ένα καλό σερί στη συνέχεια».

Για το γεγονός  ότι ο Οθέλλος έδειξε να έχει καλή ομάδα και πως προσεγγίζουν το παιχνίδι: «Παιχνίδια σαν το σημερινό για τον Οθέλλο και ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους, δεν έχουν να χάσουν κάτι και αυτό τους αφαιρεί το άγχος και την πίεση.  Δεν τίθεται σύγκριση ποιότητας και εκτοπίσματος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την εικόνα της Ομόνοιας. Θέλουμε να βγάλουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο και να στείλουμε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας τεχνικό μας επιτελείο έχει φροντίσει να μάθει όσο περισσότερα μπορούσε για τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το θέμα Στεπάνοφ: «Την ώρα που θα παίζει η ομάδα ποδόσφαιρο, το νομικό μας τμήμα θα αγορεύει στη δικαστική για να μην επιβληθεί επιπλέον ποινή στον Στεπάνοφ αφού κατά γενική ομολογία ήταν άδικη η κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για την κάρτα φιλάθλου και το γεγονός ότι Η ΚΟΠ αποφάσισε να μην αναλάβει την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου: «Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που πιστεύουμε. Ταχθήκαμε ενάντια στην κάρτα φιλάθλου από την αρχή για πάρα πολλούς λόγους με σημαντικότερο το φακέλωμα. Μιλώντας χθες ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης επεσήμανε ότι ενδεχομένως να παραβιάζει το σύνταγμα. Αυτός ο νόμος δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά θα δημιουργήσει άλλα».

Autoremarketing

Bet on Alfa