ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠρόστιμο 3900 ευρώ στο Σωματείο μας!!!

Πρόστιμο 3900 ευρώ στο Σωματείο μας!!!

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο μας σχετικά με το νέο πρόστιμο από την Δικαστική της ΚΟΠ. Πιο κάτω η ανακοίνωση του σωματείου μας.

Bet on Alfa
Χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 3900 ευρώ έχει επιβάλει η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ στο Σωματείο μας, όσο αφορά το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, που διεξήχθη στο στάδιο «Αμμόχωστος», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε για τους πιο κάτω λόγους: 
α) Χρηματική ποινή 1500 ευρώ για ρίψη αντικειμένων.
β) Χρηματική ποινή 2400 ευρώ γιατί οπαδοί προκάλεσαν διακοπή του αγώνα κατά 5 λεπτά.
Οι πιο πάνω χρηματικές ποινές, με βάση το άρθρο 17 των πειθαρχικών κανονισμών, πρέπει να πληρωθούν εντός 30 ημερών από σήμερα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να μην προβαίνει σε ενέργειες που πλήττουν οικονομικά το Σωματείο μας, σε μία χρονική περίοδο που καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Η ομάδα μας χρειάζεται την παρουσία του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στο γήπεδο, ούτως ώστε να αποτελεί το μεγάλο της «όπλο» για επίτευξη των στόχων της, ωστόσο αυτή η σθεναρή υποστήριξη θα πρέπει να γίνεται εντός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και μακριά από ενέργειες που αφαιρούν από το ταμείο του Σωματείου μας σημαντικά χρηματικά ποσά.

 

Autoremarketing