ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα 'ναι... λύκος στο δάσος

Να ‘ναι… λύκος στο δάσος

Τον ρόλο του λύκου θα πρέπει να υποδυθεί η Ομόνοια στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, δείχνοντας τα δόντια της, ώστε να πετύχει τη νίκη, που θα είναι σπουδαία από κάθε άποψη. Τα χθεσινά αποτελέσματα επιτρέπουν στην Ομόνοια με διπλό σήμερα να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή. Με νίκη θα φθάσει τους δέκα βαθμούς και θα είναι μόλις τρεις πίσω από τον ΑΠΟΕΛ που είναι στην πρώτη θέση και δυο από τον Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Ενδεχόμενη επιτυχία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα μας, αφού πέρα από το βαθμολογικό είναι και το ψυχολογικό, αλλά και η δυναμική που θα αποκτήσει ενόψει της συνέχειας. Η αναστάτωση που πήγε να προκληθεί από την ισοπαλία με την Νέα Σαλαμίνα και την ήττα από την ΑΕΚ θα εξαληφθεί και πλέον θα μπορέσει να πορευθεί με ηρεμία. Θα ακολουθήσει το εντός έδρας ματς με τον Ερμή, δύσκολο, αλλά η Ομόνοια έχει και πάλι τον πρώτο λόγο και μετά διακοπή. Τότε, θα μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει σε πολλούς τομείς και η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον. Τουλάχιστον αυτό το μήνυμα βγαίνει από το “Ηλίας Πούλλος”.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι το τρίποντο στο σημερινό ματς, αναμένοντας πως και η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα σαν κι αυτό με την άδικη αποβολή του Στεπάνοφ, τον οποίο στερείται η ομάδα μας από σημαντικά παιχνίδια.

Autoremarketing

Bet on Alfa