ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕνότητα, η λέξη κλειδί

Ενότητα, η λέξη κλειδί

Φάνηκε και προχθές, αλλά και πολλές φορές στο παρελθόν. Η λέξει κλειδί για να μπορέσει η ομάδα μας να πάει μπροστά και να έχει επιτυχίες είναι η ενότητα. Την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα με τον Ερμή, όλες οι δυνάμεις που είναι δίπλα στην Ομόνοια ενώθηκαν με ένα σκοπό, τη νίκη. Κι όπως φάνηκε στο γήπεδο, ήταν σημαντικό.

Bet on Alfa

Αυτό είναι που χρειάζεται η Ομόνοια, για το καλό της ομάδας. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος, επιβάλλεται να είναι μονιασμένοι. Ο ένας χρειάζεται τον άλλο και όλοι τον ένα. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και με ενότητα θα βρει τον δρόμο της, θα πετύχει νίκες, θα διακριθεί.

Οι προσωπικές διαφωνίες πρέπει να μένουν μακριά από το σύλλογο και όλοι να νοιάζονται για το καλό της ομάδας. Η επιτυχία επί του Ερμή θα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για όλα τα καλά. Η διακοπή θα επιτρέψει σε όλους να καθαρίσει το μυαλό, να δουλέψει η ομάδα και να επανέλθει δριμύτερη για νέες επιτυχίες στη συνέχεια. Άντε, λοιπόν, πάμε ενωμένοι σαν μια γροθιά για το μεγάλείο αυτής της ομάδας. Η Ομόνοια ενώνει όλους μας.

Autoremarketing