ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠεριμένει (ακόμη) και τον Ρέικβαρτ

Περιμένει (ακόμη) και τον Ρέικβαρτ

Ως γνωστόν, τη Δευτέρα στις 19:00, αντιπροσωπεία της διοίκησης θα έχει συνάντηση με αντίστοιχη του Συνδέσμου Διαιτητών, στο οίκημα τους. Θα έχουν να πουν πολλά, να ανταλλάξουν απόψεις, αναμένοντας πως στο μέλλον οι διαιτησίες που θα έχει η Ομόνοια δεν θα είναι σαν κι αυτές του Λοϊζου Παναγιώτου με τη Νέα Σαλαμίνα, του Κώστα Ψευδιώτη με την Άχνα κ.τ.λ.

Bet on Alfa

Παράλληλα, στην Ομόνοια αναμένουν πότε θα αποφασίσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Χανς Ρέικβαρτ, να συναντηθούν και να συζητήσουν, επίσης, το κεφάλαιο διαιτησίας. Οι διοικούντες την Ομόνοια ζήτησαν συνάντηση με τον Ρέικβαρτ στο ραντεβού με τον Κουτσοκούμνη και ακόμη να λάβουν απάντηση. Πάντως, εκφράζουν την πίστη πως αυτό θα γίνει σύντομα.

Η Ομόνοια το έκανε ξεκάθαρο πως, αυτό που ζητά είναι ίση μεταχείριση. Δεν μπορεί το μεγαλύτερο και λαοφιλέστερο σωματείο σ’ αυτό τον τόπο να αντιμετωπίζεται με διαιτησίες τύπου Ψευδιώτη. Λίγο σεβασμό κύριοι. Η διοίκηση αναμένει πως, μέσα απ’ αυτές τις συναντήσεις θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa