ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίτε έτσι, είτε αλλιώς, η Ομόνοια είναι δεύτερη!

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η Ομόνοια είναι δεύτερη!

Ναι, η Ομόνοια ακόμη να αποδώσει το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε, όμως ας μας πει κάποιος ποια ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια είναι μια νέα ομάδα, η οποία καλώς ή κακώς ακόμη ψάχνεται. Το θετικό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι ότι βρίσκεται στην δεύτερη θέση! Ναι, η Ομόνοια είναι στα ψηλά και σκεφτείτε να παίξει και μπάλα.

Bet on Alfa

Η μουρμούρα είναι σύνηθες φαινόμενο, γιατί ο Ομονοιάτης έμαθε να βλέπει την ομάδα του να παίζει μπαλάρα και να “καθαρίζει” τα ματς με επιβλητικά σκορ. Αυτά, όμως, ας τα ξεχάσουμε. Μπάλα παίζουν κι άλλοι και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως η Δόξα, που παίζουν στο ένα τρίτο του γηπέδου, είναι λογικό να βρίσκεις εμπόδια.

Οι δυνατότητες της Ομόνοιας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε και χθες. Υπομονή, λοιπόν, και τα καλύτερα έπονται. Στο κάτω – κάτω, η ομάδα μας είναι στις πρώτες θέσεις και έχει να ανταγωνιστεί ομάδες με πολύ μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. Σαφώς και θα πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και όταν το πετύχει, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Το μέλλον της ανήκει…

Autoremarketing

Bet on Alfa