ΑρχικήDaily News«Αγαπάμε την Ελλάδα και τον λαό της περισσότερο από...

«Αγαπάμε την Ελλάδα και τον λαό της περισσότερο από τους κατήγορους μας!!!»

Ξημέρωσε 28η Οκτωβρίου. Μια ιστορική ημέρα για τον Ελληνικό Λαό ο οποίος αντέταξε τα στήθη του  ενάντια του Χιτλεροφασισμού. και κατάφερε μετά να απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεσμά του. Δυστυχώς στις μέρες μας κάποιοι καπηλεύονται τα γήπεδα και τον αθλητισμό για να αναβιώσουν ξανά του έκτρωμα που ονομάζεται Ναζισμός και εκμεταλλεύονται κυρίως τους οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων για να διαδώσουν το θανατηφόρο εθνικιστικό-ρατσιστικό-φασιστικό δηλητήριο τους .

Bet on Alfa

Ειδικότερα  εδώ στην Κύπρο υπάρχει μια τεράστια διαστρέβλωση της πραγματικότητας γιατί οι ίδιοι που καπηλεύονται την Ελληνική σημαία και τους αγώνες του Ελληνικού λαού προσπαθώντας να το παίξουν Ελληναράδες με φουστανέλες , είναι οι ίδιοι που συχνά πυκνά αναρτούν σύμβολα του ναζισμού στις κερκίδες τους και που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες οi οποίες πρώτα και κύρια προσβάλλουν πάνω από όλα την ίδια την Ελλάδα και όλους αυτούς τους Έλληνες πατριώτες  που έδωσαν την ζωή τους για την απαγκίστρωση της Ελλάδας από τα Χιτλεροφασιστικά δεσμά.

Ας αποφασίσουν όλοι αυτοί τι ιδανικά τελικά θέλουν να πρεσβεύουν. Να ξέρουν όμως ότι όποια προσπάθεια κάνουν για να περάσουν τα νεοφασιστικά τους ιδεώδη, συνδέοντας  τις Προοδευτικές δυνάμεις της Κύπρου με τον ανθελληνισμό, θα πέφτουν στο κενό.

Γιατί οι Προοδευτικές δυνάμεις της Κύπρου τιμούν και σέβονται τους  πραγματικούς  αγώνες του Ελληνικού λαού  για Ελευθερία και Δημοκρατία. Τιμούν και σέβονται  τους χιλιάδες Έλληνες που θυσίασαν την ζωή  τους  για ένα καλύτερο αύριο. Τιμούν και σέβονται την Ελλάδα του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, την Ελλάδα του Μπελογιάννη, την Ελλάδα του Πολυτεχνείου!!!

Υ.Γ  Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη λίγες ημέρες πριν από την εκτέλεση του από τους φασίστες αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού την περίοδο του εμφυλίου  πολέμου στην Ελλάδα, μετά τον β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Λόγια βγαλμένα από την καρδιά ενός γνήσιου Έλληνα Πατριώτη!!!

«Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από τους κατηγόρους μας. Το δείξαμε όταν εκινδύνευε η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητά της και, ακριβώς, αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε και όταν χρειαστεί θυσιάζουμε και τη ζωή μας. Πιστεύω ότι δικάζοντάς μας σήμερα, δικάζετε τον αγώνα για την ειρήνη, δικάζετε την Ελλάδα».

Autoremarketing

Bet on Alfa