ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔημοσιογραφική διάσκεψη ΟΜΟΝΟΙΑΣ και SponsorValue Hellas (Videos)

Δημοσιογραφική διάσκεψη ΟΜΟΝΟΙΑΣ και SponsorValue Hellas (Videos)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα το Σωματείο μας, με θέμα τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρία «SponsorValue Hellas», η οποία προσφέρει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου αξιολόγηση των χορηγικών προγραμμάτων τους, με ειδικότητα σε αυτά που πραγματοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού.
Η  «SponsorValue Hellas» χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, λειτουργώντας με εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αποκλειστική συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία IFM, εξασφαλίζει την αξιόπιστη συστηματική μέτρηση της αξίας μίας χορηγίας.
Εκ μέρους του Σωματείου μας, μίλησε για τη συνεργασία με την «SponsorValue Hellas» ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ, Κώστας Χρίστου: 
«Η συνεργασία μας με την εταιρία «SponsorValue Hellas» βάζει το Σωματείο μας σε ακόμη πιο ψηλό επίπεδο, όσο αφορά τις δραστηριότητες Μάρκετινγκ, καθώς του επιτρέπει να αναζητήσει αύξηση των εσόδων του, μέσω χορηγιών, με πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχίας, διότι μέσω αυτής της συνεργασίας θα δίνεται η δυνατότητα τόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και στους χορηγούς της, να γνωρίζουν το ύψος της αποδοτικότητας που προσφέρει το χορηγικό πακέτο του Σωματείου μας.
Αυτό το εργαλείο, δηλαδή η δύναμη της μέτρησης της απόδοτικότητας του χορηγικού πακέτου, αποτελεί μεγάλο «όπλο» για το Σωματείο μας, διότι πλέον θα μπορεί με στοιχεία να αποδείξει, πόσο ευεργετικό είναι για εταιρίες ή οργανισμούς, να διαφημίζονται ή να προβάλλονται μέσω του λαοφιλέστερου Σωματείου της Κύπρου.
Σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή για την Κυπριακή κοινωνία, η διαφήμιση και η προβολή των υπηρεσιών της κάθε εταιρίας ή οργανισμού, είναι μείζονας σημασίας. Πόσο μάλλον όταν προβάλλονται μέσω των χορηγικών πακέτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αποδεδειγμένα έχει τους περισσότερους και πιο αφοσιωμένους οπαδούς στην Κύπρο.
Μέσω των μετρήσεων της «SponsorValue Hellas», το Σωματείο μας θα μπορεί με μεγαλύτερη ευχέρεια να διαπραγματευτεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τους υφιστάμενους χορηγούς του, ενώ θα έχει στην κατοχή του και ένα γερό χαρτί στην προσπάθειά για να προσεγγίσει νέους χορηγούς, ενέργειες που αποσκοπούν στην αύξηση των εσόδων του».
Από την πλευρά της «SponsorValue Hellas», τοποθετήθηκε ο Γενικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Συρίχας: 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ.  Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Κύπρου μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό στα πλαίσια της επέκτασης των διεθνών δραστηριοτήτων της εταιρίας μας.
Η μέτρηση και αξιολόγηση του χορηγικού προγράμματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ως σκοπό την παροχή πολύτιμων πληροφοριών για την εμπορική δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατ’ επέκταση των χορηγών της, καθώς και την ποιοτική ανάλυση της χορηγικής αποτελεσματικότητας με σκοπό την μεγιστοποίηση της εμπορικής αξίας που δυνητικά μπορούν να πέτυχουν τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και οι χορηγοί της.
Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά clubs που θέλουν να λειτουργούν με ένα σύγχρονο εμπορικό μοντέλο, πραγματοποιούν συνεχείς μελέτες και έρευνες ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή και ρεαλιστική εικόνα για την εμπορική τους δυναμική και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να βασίσει τον χορηγικό της προγραμματισμό σε ένα τέτοιο μοντέλο σε συνεργασία με την SponsorValue.
Η εμπειρία μας στον τομέα της χορηγικής μέτρησης και μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας των χορηγικών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με την έμπειρη και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας εμπορικού team της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι σίγουρο  ότι θα επιφέρει μια επικερδή συνεργασία και για τις δύο πλευρές».
Autoremarketing

Bet on Alfa