ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΝίκη μεγάλης σημασίας!!!

Νίκη μεγάλης σημασίας!!!

Χθες σε μία ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα μας καταφέραμε να σημειώσουμε μία νίκη μεγάλης σημασίας. Μπορεί για πολλούς να φάνταζε εύκολο αλλά, παίκτες και προπονητής, ποτέ δεν καθυσηχάστηκαν στην εύκολη επικράτηση. Με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία οι παίκτες του Σάββα Σάββα έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό και πήραν το ζητούμενο. Νίκη, και τρίποντη μάλιστα, που μας φερνει πιο κοντά στην πρόκριση.

Bet on Alfa

Η σημασία της τρίποντης νίκης

Η νίκη αυτή και με το σκορ που ήρθε (1-3) μας αποφέρει τρεις πόντους. Για να μην συγχύσουμε κανένα, είναι διπλοί αγώνες, αλλά σε αυτές τις αναμετρήσεις παίζει ρόλο ο τρόπος νίκης. Σε αυτή την περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν της νίκης, που της εξασφαλίζει άμεσα την πρόκριση στον επόμενο γύρο, μπόρει να χάσει και με σκορ 3-2 στα σετ. Δηλαδή, αυτό το αποτέλεσμα φέρει δύο πόντους στην Ανόρθωση και ένα σε εμάς, με αποτέλεσμα, το σύνολο των πόντων θα είναι 4-2 υπέρ μας. Στην περίπτωση όπου χάσουμε με 3-1 στα σετ ή 3-0, τότε η Ανόρθωση παίρνει τρεις πόντους και οδηγούμαστε στο χρυσό σετ.

Χρυσό σετ

Στο χρυσό σετ οδηγούμαστε εάν και εφόσον η Ανόρθωση εξασφαλίσει τρίποντη νίκη στην Λευκωσία. Τότε γίνεται ένα επιπλέον σετ και ο νικητής αυτού του σετ, προχωρά στον επόμενο γύρο.

Όλα αυτά μπορούμε να μην τα σκεφτόμαστε αν δώσουμε πάλι μια καλή παρουσία στην Λευκωσία και ξανακερδίσουμε την Ανόρθωση. Ραντεβού λοιπόν στις 18 Νοεμβρίου στο στάδιο “Ελευθερία” στις 20:00 δίπλα στην ομάδα μας, για την νίκη-πρόκριση.

Autoremarketing

Bet on Alfa