ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧριστοδούλου:"Περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές να καταθέσουν ψυχή"

Χριστοδούλου:”Περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές να καταθέσουν ψυχή”

Δηλώσεις στον sport-fm έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σωματείου μας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

Δείτε το αρχικό του σχόλιο: “Περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές να καταθέσουν ψυχή και πειθαρχία στο γήπεδο. Να είναι συγκεντρωμένοι 90 λεπτά για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές αδικούν τους εαυτούς τους, αφού έδειξαν ότι οι δυνατότητες τους είναι μεγαλύτερες. Πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους. Θέλουμε να επιστρέψουμε από τη Λεμεσό με το τρίποντο”

Για τον κόσμο  

“Είναι η αποχή και το θέμα της ώρας. Όταν δύο σωματεία ζητούν αλλαγή της ώρας και αυτό δεν γίνεται, τότε εντείνουν την καχυποψία μας”.

Αν δεν εγκρίθηκε για τηλεοπτικούς λόγους ή ήταν απλά απόφαση της ΚΟΠ

“Δεν υπάρχει λόγος να είναι τηλεοπτικό θέμα. Δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως. Και την άλλη φορά δεν εισακούστηκε το αίτημα”.

Για την αλλαγή στον κανονισμό με την απευθείας κόκκινη όταν στερείται καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος

“Κάποια πράγματα τα ζητήσαμε από το καλοκαίρι. Εκ των προτέρων ζητήσαμε κάποιες αλλαγές. Πρέπει να είμαστε σωστοί και να μην φάσκουμε και να αντιφάσκουμε. Ήρθαν εκ των υστέρων και έκαναν την αλλαγή, όταν κάποιες άλλες ομάδες την πλήρωσαν με αυτό τον κανονισμό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ”.

Για την αυριανή άτυπη συνέλευση 

“Θέλουμε να βρεθούν λύσεις. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Μιλάμε για τεράστια ποσά. Θα πρέπει να διευκολύνονται τα σωματεία γιατί αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα μείνουν πάνω από 1-2 ομάδες να αγωνίζονται”.

Autoremarketing

Bet on Alfa