ΑρχικήDaily NewsΑνακοίνωση οργανωμένων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

Ανακοίνωση οργανωμένων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Bet on Alfa

Επειδή ήμασταν και εμείς παρόντες στη συνάντηση με τα οργανωμένα σύνολα των φιλάθλων της ομάδας μας που έγινε στους Εργάτες τη Τρίτη 11/11/14, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Οι εκπρόσωποι το ΔΣ της ομάδας μας , απαντώντας σε ερώτηση για τους τρόπους και τις ενέργειες που θα κάνει το συμβούλιο για να εξευρεθούν τα αναγκαία χρήματα για να ξεπεράσει η ομάδα τα κριτήρια του Μάρτη του 2015, παρέθεσαν μια σειρά από μέτρα και ενέργειες που είδη άρχισαν να γίνονται από τώρα, όπως:

– Προπώληση εισιτηρίων διαρκείας

– Εισαγωγή νέων προϊόντων.

– Αύξηση των πωλήσεων των υφιστάμενων προϊόντων.

– Έκδοση λαχείου με στόχο την είσπραξη 200,000.00

– Χριστουγεννιάτικος χορός

– My spot

– Διοργάνωση τακτικής τόμπολας σε Παγκύπριας βάση.

– Συνάψει δανείου με τράπεζα του εξωτερικού,

Ανάφεραν ότι έχουν γίνει σκέψεις για αξιοποίηση και της ακίνητης ιδιοκτησίας του σωματείου ,ακόμα και της πώλησης της αν αυτό θα είναι το τελευταίο μέτρο για να αποφύγουμε την διάλυση της ομάδας που μοιραία θα επέλθει αν δεν περάσουμε τα κριτήρια.

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν σχολίασε αρνητικά την αναφορά αφού ήταν σαφές ότι αυτό αποτελούσε το τελευταίο μας όπλο για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Είναι για αυτό που μας εξέπληξε η αντίδραση εκ μέρους των συναδέλφων της θύρας την οποία θεωρούμε υπερβολική και αχρείαστη. Δεν συνάδει με τα δημοκρατικά θέσμια τα οποία ο σύλλογος μας πρεσβεύει.

Θεωρούμε ότι το τελευταίο που χρειάζεται η ομάδα μας αυτή τη περίοδο είναι ακραίες και διχαστικές ενέργειες.

Στηρίζουμε το ΔΣ , χωρίς να του δίνουμε λευκή επιταγή. Έγινα λάθη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί , έγιναν όμως και πολλά πράγματα τα οποία δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε.

Στηρίζουμε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους καλούμε άμεσα να βρουν τους τρόπους και τη δύναμη να δείξουν το πραγματικό τους εαυτό, να βάλουν το ευρωπαϊκό τους κουστούμι και να κλείσουν τα στόματα, όσων ανώνυμων αλλά και επωνύμων τους έχουν χλευάσει το τελευταίο διάστημα.

Η Ομόνοια μας  μόνο μέσα από την ενότητα και την ομόνοια μπορεί να βρει ξανά τη θέση που της αξίζει και αυτό πρέπει να είναι το καθήκον όλων μας.

ΣΥΦΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΣΥΦΙ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΣΥΦΙ ΣΟΛΙΑΣ

ΣΥΦΙ ΟΡΙΝΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ

Autoremarketing

Bet on Alfa