ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ MVP, ο «μάγος» και τ' άλλα παιδιά

Ο MVP, ο «μάγος» και τ’ άλλα παιδιά

Κανείς δεν υστέρησε στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΛ, όμως, είναι κάποιοι παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Ο Ποτέ, με τα δυο γκολ που πέτυχε ήταν ο MVP του αγώνα. Έφθασε τα οκτώ γκολ σε 10 ματς πρωταθλήματος, ενώ ο βοηθός του στέρησε άλλο ένα γκολ και βεβαίως το χατ-τρικ.

Bet on Alfa

Για τον Νούνο Ασίς, ότι και να πεις είναι λίγο, πολύ λίγο. Παιχτούρα ο άνθρωπος, στα 37 του, αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας μας. Πολλά τρεξίματα, κυκλοφορία της μπάλας, μεταβιβάσεις ακριβείας. Ο Πορτογάλος, που έφερε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έκανε και πάλι ρεσιτάλ, «μάγεψε» με την απόδοσή του.

Ο Οικονομίδης, στο δεύτερο ματς που άρχισε ως βασικός (προηγήθηκε αυτό με την Άχνα), ήταν εκ των κορυφαίων. Πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, συνεχές τρέξιμο, στενά μαρκαρίσματα, θέληση και πάθος. Έδειξε με τον τρόπο που αγωνιζόταν, πόσο πολύ ανέμενε αυτή την (δεύτερη) ευκαιρία και κυριολεκτικά την άρπαξε από τα μαλλιά.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε ήταν ο Άντραζ Κιρμ. Σπουδαίο παιχνίδι από τον Σλοβένο διεθνή. Το επισημάναμε πολλές φορές πως, δεν είναι δυνατό να αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Σλοβενίας και να μην μπορεί να αποδώσει στην Ομόνοια. Απέναντι στην ΑΕΛ έδειξε πολλά από τα χαρίσματά του, ενώ «έγραψε» και την ασίστ στο 2-0. Η παρουσία του ήταν ένα μικρό δείγμα της αξίας του και εφόσον πάρει τα πάνω του, έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa