ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο δίλημμα, το πάθος, τα ονόματα και τα συμβόλαια

Το δίλημμα, το πάθος, τα ονόματα και τα συμβόλαια

Η σπουδαία παρουσία που είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που εμπιστεύθηκε ο Κώστας Καϊάφας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ του βάζουν δύσκολα. Να τους εμπιστευθεί και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ή να επαναφέρει τους πιο έμπειρους, οι οποίοι όμως στα προηγούμενα ματς ήταν απογοητευτικοί;

Bet on Alfa

Πάντως, αν γίνει ένα γκάλοπ στον κόσμο της Ομόνοιας, για το ποια θα πρέπει να είναι η απόφαση του προπονητή, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές και πιθανό μοιρασμένες. Άλλο το ματς με την ΑΕΛ και άλλο με τον ΑΠΟΕΛ. Ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος, αν κρίνουμε και από την παρουσία της ΑΕΛ στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει ο «αιώνιος» αντίπαλος.

Ο Δημητρίου αγωνίστηκε εξ ανάγκης στην θέση του δεξιού μπακ, αφού η φυσική του θέση είναι ως εξτρέμ, οπόταν είναι πιθανή αλλαγή προσώπου στη συγκεκριμένη θέση. Ο Χάρης Κυριάκου προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έθεσε εαυτόν στην τεχνική ηγεσία, ενώ θα διαφανεί τις προσεχείς μέρες εάν θα είναι έτοιμος και ο Λομπζιανίντζε.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, οι Οικονομίδης και Φυλακτού έκαναν πολύ καλό ματς στην φυσική τους θέση και είναι ορατό το ενδεχόμενο να διατηρηθούν και γιατί όχι. Ο Σερζίνιο εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος, αφού σήμερα ακολούθησε σημαντικό μέρος του κανονικού προγράμματος.

Μέχρι την Κυριακή υπάρχουν άλλες πέντε προπονήσεις και ο Καϊάφας θα λάβει τις αποφάσεις του, ανάλογα με το ποιοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται στην καλύτερη κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική.

Όπως και με την ΑΕΛ έτσι και με τον ΑΠΟΕΛ, επιβάλλεται να παίξουν όσοι το θέλουν πραγματικά και είναι παθιασμένοι για τη νίκη. Ούτε τα ονόματα, ούτε τα συμβόλαια παίζουν μπάλα.

Autoremarketing

Bet on Alfa