ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌποιος ζει σε γυάλινο σπίτι, δεν πρέπει να ρίχνει...

Όποιος ζει σε γυάλινο σπίτι, δεν πρέπει να ρίχνει πέτρες κύριε Προύντζο

Πολύ πόνος έπιασε τον κύριο Προύντζο για την ΟΜΟΝΟΙΑ κι έριξε μαύρο δάκρυ στην ανακοίνωση που εξέδωσε προ λίγου για να δικαιολγήσει τα αδικαιολόγητα. Πέραν του ότι σε μια κίνηση απόγνωσης και μαύρης προπαγάνδας, χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση του την σχέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το ΑΚΕΛ (By the way ανακάλυψε την τασσινόπιττα) , δεν έμεινε μέχρι εκεί.

Bet on Alfa

Συνέχισε  χαρακηρίζοντας  την ομάδα μας  βαρύτατα ασθενή και μάλιστα σχολίασε και την αγωνιστική συμπεριφορά της στο χθεσινό παιχνίδι,”υποφερτή”.

Κατ’ αρχήν κύριε Προύντζο μια ΟΜΟΝΟΙΑ βαρύτατα αθσθενής, όπως την χαρακτηρίσατε, παραμένει ο χειρότερος σας εφιάλτης και για να την κερδίσετε (παίζοντας εντός έδρας μάλιστα με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στο πλευρό σας), χρειάζετε να βάλει το χεράκι του ο κάθε Νικολαϊδης, ο κάθε Μασιάς, ο κάθε Ψευδιώτης και πάει λέγοντας.

Όσον αφορά κύριε Προύντζο το θέμα που θίξατε με το ΑΚΕΛ θα ήταν καλύτερα να μάθετε ότι όποιος ζει σε γυάλινο σπίτι δεν πρέπει να ρίχνει πέτρες. Όποια και να είναι η σχέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το ΑΚΕΛ,  σε κανέναν άλλο δεν πέφτει λόγος παρα μόνο στα μέλη της και στους απλούς φιλάθλους της.

Κοιτάξτε εσείς να μαζέψετε όλους αυτούς τους Ελληναράδες με τις φουστανέλλες που στεγάζετε στο ίδιο το Σωματείο σας και άστε την ΟΜΟΝΟΙΑ ήσυχη.

Κι αφού από ότι φαίνεται έχετε πρόβλημα με τα αυτιά σας, αυτή την φορά θα σας βοηθήσουμε αφού μπορείτε απλά να διαβάσετε την μαρτυρία ανυποψίαστου περαστικού έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ, την 15η Νοεμβρίου 2014, πριν από 15 ημέρες ακριβώς.

Autoremarketing

Bet on Alfa