ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤι κέρδισε ο Ασίς από τη συνάντηση

Τι κέρδισε ο Ασίς από τη συνάντηση

Η παραμονή του Νούνο Ασίς στην ομάδα μας, παρόλο που φαινόταν αποφασισμένος για αποχώρηση, ενώ καραδοκούσαν στη γωνιά άλλες ομάδες, είναι κάτι που χαροποίησε όλο τον κόσμο της Ομόνοιας. Άλλωστε, τα μηνύματα λατρείας προς το πρόσωπο του Πορτογάλου «μάγου» από το Σάββατο το βράδυ και μετά, ήταν εκατοντάδες. Μέτρησαν πολύ στην απόφαση του Ασίς, να πει το «ναι» και να συνεχίσει στην Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής, που δεν δεχόταν με τίποτα κάποια πράγματα που συνέβαιναν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό, αντέδρασε γιατί κάποιες υποσχέσεις δεν υλοποιούνταν. Το έκανε, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Πάντως, ο Ασίς κέρδισε κάποια πράγματα από τη συνάντηση με τον πρόεδρο και την εφορία ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και συνεχίζει στην ομάδα μας. Πήρε την υπόσχεση πως, αύριο θα λάβει μέρος των φετινών δεδουλευμένων του, ενώ το σημαντικότερο ότι, πριν τα Χριστούγεννα, όταν θα αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του θα λάβει το 50% των παλιών οφειλών του. Πρόκειται για μεγάλο ποσό που έχει να λαμβάνει ο Ασίς από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πορτογάλος θεωρεί πως, προσφέρει αρκετά στην ομάδα, με πολύ χαμηλό συμβόλαιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και με τι αμείβονται άλλοι συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει έως τώρα στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa