ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔύο τραγικά λάθη, δύο γκολ

Δύο τραγικά λάθη, δύο γκολ

Η μπάλα τιμωρεί και μάλιστα όταν την πουλάς δύο φορές σε τιμωρεί χωρίς καν να το σκεφτεί… Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ προηγείτο στο πρώτο ημίχρονο με 0 -1 με εκπληκτικό γκολ του Οικονομίδη, χωρίς να κινδυνέψει σχεδόν καθόλου από την Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να δεχθεί δύο τέρματα τα οποία έκανε δώρο στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Bet on Alfa

Το πρώτο μετά από τραγικό λάθος του Σκαραμοτσίνο η Ανόρθωση κέρδρισε κόρνερ στην εξέλιξη του οποίου ισοφάρισε την ομάδα μας, στο 55ο λεπτό. Δεν έφτανε όμως αυτό ήρθε και το δεύτερο δώρο… από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Μορέϊρα ο οποίος σε μια μπαλιά που φαινόταν πολύ εύκολη για να την μπλοκάρει,έκανε λάθος υπολογισμό, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του και ο Μακρής μόνος του δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει και το δεύτερο τέρμα.

Δεν υπάρχει πρόθεση να στοχοποιήσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή, όμως ο προπονητής της ομάδας μας θα πρέπει να δει τις αδυναμίες μας . Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι φανέρο ότι είναι εκτός φόρμας και σε κάθε παιχνίδι προβαίνουν σε αβίαστα λάθη τα οποία στοιχίζουν στην ομάδα μας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa