ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναδημοσίευση: Η χαρά στα πρόσωπα τους σβήνει 1000 ήττες!

Αναδημοσίευση: Η χαρά στα πρόσωπα τους σβήνει 1000 ήττες!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Bet on Alfa

Καμία ήττα δεν «χωνεύεται» εύκολα, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι σε παιχνίδι ντέρμπι. Αν η Ομόνοια αρχίζει να… συνηθίζει σε αυτές, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Η χθεσινή μπορούσε να αποφευχθεί και με λίγη προσοχή ακόμη και να την «κλειδώσει» από το πρώτο ημίχρονο. Τότε που όλα λειτουργούσαν ρολόι, το πλάνο του Κώστα Καϊάφα λειτουργούσε στην εντέλεια και η γκολάρα του Οικονομίδη ήταν η επιβράβευση μίας συλλογικής προσπάθειας.

Όλα αυτά πήγαν περίπατο στο δεύτερο ημίχρονο, οι πράσινοι γινόντουσαν κακοί λεπτό με λεπτό, παίχτες-βαρόμετρο άρχισαν να κουράζονται και το τραγικό λάθος του Μορέιρα ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί. Γι’ αυτό και οι δικαιολογίες στέρεψαν.

Η Ομόνοια έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι, όμως η εξαιρετική παρουσία των «μικρών» σβήνει 1000 ήττες! Το έβλεπες στα πρόσωπα τους τη στιγμή που ο «κολλητός» τους ζωγράφιζε με ένα άπιαστο σουτ, στο πάθος που έπεφταν πάνω στην μπάλα, στην πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ακόμη και στο πόσο άνετοι ένιωθαν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Και αν ο Κυριάκου θεωρείται πλέον ο έμπειρος, τι να πει κανείς για τους Φυλακτού, Οικονομίδη και Δημητρίου που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Καϊάφα, δίνουν, σύμφωνα με τον προπονητή τους, τον καλύτερο τους εαυτό και απόλυτα δικαιολογημένα θεωρούνται το «αύριο» της Ομόνοιας.

Οι τρεις τους ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα τους στο χθεσινό ματς, δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα τους πιο έμπειρους συμπαίχτες τους και αν είναι ένας λόγος που οι πράσινοι άλλαξαν (προς το καλύτερο) την εικόνα τους, τον τελευταίο καιρό, είναι αυτοί.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές της χαράς των τριών παιδιών που δείχνουν να γουστάρουν αυτό που κάνουν, είναι φίλοι εντός και εκτός γηπέδου και απέδειξαν πως γνωρίζουν τη… δουλειά πολύ καλά.

Αν οι ίδιοι καταφέρουν να καθιερωθούν (για τα καλά) και ο αριθμός των νεαρών γηγεγών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα αυξηθεί, τότε ο κόσμος θα αγκαλιάσει την Ομόνοια πιο πολύ από όσο φαντάζεστε.

mikroi

Autoremarketing

Bet on Alfa