ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧριστοδούλου:"Αν έχει μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε από όλα αυτά...

Χριστοδούλου:”Αν έχει μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε από όλα αυτά είναι Ομόνοια”

Στον Sport-fm μίλησε ο Υπεύθυνος επικοινωνίας του Σωματείου μας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

«Ήρθε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας και αυτό που κρατάμε είναι την καλή εμφάνιση, τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και από εκεί που σταματήσαμε το 2014 θα αρχίσουμε το 2015» είπε αρχικά ο κ. Χριστοδούλου.

Είπαμε πολλές φορές ότι πρώτος μας στόχος είναι το οικονομικό αλλά βλέπουμε και το αγωνιστικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε 4-5 βαθμούς που δικαιούμασταν. Αν τους είχαμε αυτούς θα ήμασταν σε άλλη θέση. Δεν θα κάτσουμε να καίμε αλλά το σημαντικό είναι τι κάνουμε από δω και πέρα. Σημαντικό επίσης είναι η παρουσία των νεαρών, πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι, ο προπονητής πιστεύει σε αυτούς και εναπόκειται στους ίδιους πλέον να κρατηθούν εκεί»

Για την ενίσχυση…
«Είναι μέρες που θα ακουστούν πολλά. Ο κόσμος να κάνει υπομονή, το συμβούλιο προσπαθεί για το καλύτερο σε συνεργασία με τον προπονητή ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο».

Για την στάση της Ομόνοιας στη σημερινή άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ…
«Δεν θα πω κάτι περισσότερο, μένουμε στην ανακοίνωση που βγάλαμε πριν μερικές μέρες. Αν έχει μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε από όλα αυτά είναι Ομόνοια αλλά δεν είμαι εξουσιοδοτημένος για να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα».

Για ένα παλιότερο θέμα με τις καταγγελίες εναντίον του διαιτητή Γιώργου Νικολάου…
«Είναι σε εκκρεμότητα το θέμα. Καταγγελίες γίνονται αλλά αποτελέσματα δεν βλέπουμε. Ήταν μια σοβαρή καταγγελία από πλευράς αλλά δεν ενημερωθήκαμε να έγινε κάτι».

Autoremarketing

Bet on Alfa