ΑρχικήDaily NewsΈχει λόγους και κίνητρα

Έχει λόγους και κίνητρα

Η Ομόνοια υποδέχεται αύριο το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας, σ’ ένα ματς που επιβάλλεται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Ήδη χάθηκε πολύτιμο έδαφος και θα επιδιώξει να το καλύψει και να δηλώσει δυναμικά παρούσα στην διεκδίκηση του στόχου της.
Απέναντί της θα έχει την ομάδα που την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μόλις τη δεύτερη αγωνιστική στο Δασάκι. Να ένας σημαντικός λόγος για να επιδιώξει με μανία η ομάδα μας το τρίποντο.
Μόνο ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών να «μιλήσει», τότε δεν θα πρέπει να επιτρέψουν στον Εθνικό να ελπίζει. Μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη για 10 αγωνιστικές, θα του επιτρέψουμε εμείς να τη γευθεί; Θα είναι έγκλημα και είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Η βαθμολογική θέση, η αξία των ποδοσφαιριστών, το όνομα και η ιστορία λένε πολλά. Καταφανώς ανώτερη η Ομόνοια, θα πρέπει όμως να το αποδείξει και στο γήπεδο. Εκεί κρίνονται τα αποτελέσματα.
Παράλληλα, με επιτυχία θα διατηρήσει ή θα μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Θα ανακτήσει δυναμική για τη συνέχεια. Η εικόνα της Ομόνοιας στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν βελτιωμένη, έβγαλε στοιχεία της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, όμως επιβάλλεται σταθερότητα και συνέχεια.
Σαφώς και θα πρέπει να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι της, να έχει μεγαλύτερα καλά διαστήματα, να είναι αποτελεσματική, πετυχαίνοντας επιτέλους να «καθαρίσει» ένα παιχνίδι νωρίς.
Οι λόγοι και τα κίνητρα είναι πολλά στο αυριανό ματς και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν με την εμφάνιση και το πάθος τους πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Εμπρός, λοιπόν, για το ζευγάρωμα των επιτυχιών.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa