ΑρχικήDaily NewsΤο σημαντικό 4ήμερο για να 'χει αξία η ενίσχυση

Το σημαντικό 4ήμερο για να ‘χει αξία η ενίσχυση

Δυο παιχνίδια στα μέτρα της έχει να δώσει η Ομόνοια το προσεχές τετραήμερο. Αρχικά υποδέχεται τον Εθνικό αύριο στο ΓΣΠ και ακολούθως θα αναμετρηθεί με τη Δόξα την Τρίτη στο Μακάρειο. Το απόλυτο φαβορί η ομάδα μας που καλείται να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου.
Πρόκειται για δυο σημαντικά ματς, στα οποία η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Μόνο με το απόλυτο των βαθμών θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των ομάδων που προπορεύονται και οι οποίες έχουν να δώσουν ντέρμπι (Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, ΑΕΛ – Απόλλων) και να μειώσει τη διαφορά.
Θα κλείσει το 2015 μ’ ένα σερί τριών νικών (εφόσον πάρει το απόλυτο στα επόμενα δυο ματς), το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην τρέχουσα σεζόν. Ακολούθως, μέσα σε κλίμα ηρεμίας θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών. Με σκληρή δουλειά να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να δώσει συνέχεια στο ντεμαράζ με το «καλημέρα» στο 2016.
Άλλωστε, μόνο έτσι θα έχει σημασία και η ενίσχυση που θα επιχειρήσει το σωματείο το προσεχές διάστημα. Αν η διαφορά δεν μειωθεί, πόσω μάλλον να αυξηθεί, ότι και να γίνει θα είναι δύσκολο να καλυφθεί στη συνέχεια.
Οπόταν, με τέσσερις νέους παίκτες στο ρόστερ, με την ευχή ότι θα βγουν και θα κάνουν τη διαφορά, η Ομόνοια θα είναι σε θέση να ελπίζει σ’ ένα καλύτερο αύριο. Να είναι κοντά στους πρωτοπόρους και στην πορεία όλα γίνονται. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές έχουν τον λόγο, ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa