ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο γήπεδο αυτό, αφεντικό είμαι εγώ!»

Στο γήπεδο αυτό, αφεντικό είμαι εγώ!»

Την καλή οικοδέσποινα έκανε η Ομόνοια στον Α’ γύρο, με αποτέλεσμα να «πετάξει» πολλούς βαθμούς. Παρόλο που η ομάδα μας είναι αήττητη στην έδρα της σε επτά ματς, μετρά μόλις δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες. Δέκα χαμένοι βαθμοί, όσοι την χωρίζουν από την κορυφή.
Στο πρώτο εντός έδρας ματς του Β’ Γύρου, η Ομόνοια θέλει να αρχίσει να «χτίζει» και πάλι το φρούριο της. Να γίνει αφιλόξενη για τους αντιπάλους της. Απέναντι στον Εθνικό που αγνοεί τη νίκη από την 4η αγωνιστική, η Ομόνοια θέλει να δείξει τα δόντια της και να στείλει το μήνυμα: «Στο γήπεδο αυτό, αφεντικό είμαι εγώ!».
Καλύτερη ομάδα έχει η Ομόνοια, πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, παίζει στην έδρα της μπροστά στον κόσμο της. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το όνομα, την ιστορία, τους τίτλους, ακόμη και την θετική παράδοση, θα πρέπει να επιβεβαιωθούν εντός αγωνιστικού χώρου. Να δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που μας στέρησε τρεις βαθμούς στο ματς που έγινε στο Δασάκι.
Άλλος ένας λόγος που θα πρέπει να δώσει κίνητρο στους παίκτες της Ομόνοιας για να τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Να φθάσουν στη δεύτερη διαδοχική επιτυχία, διατηρώντας την απόσταση από τις ομάδες που προπορεύονται και αν έλθει και κανένα δωράκι, καλοδεχούμενο. Ωστόσο, πρώτα να κερδίσουμε εμείς και βλέπουμε.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa