ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣMπεμπέ:"Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δείξω στον...

Mπεμπέ:”Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δείξω στον κόουτς πως μπορεί να με εμπιστευτεί”

O ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Μπεμπέ προέβει σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.kerkida.net μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας:

Bet on Alfa

“Ο στόχος μας ήταν οπωσδήποτε η νίκη σήμερα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή μπάλα, αν και το γήπεδο δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα, όμως σημασία έχει ότι βγάλαμε καλή εικόνα και κερδίσαμε στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος!”

Για τη σημασία της νίκης που είναι η δεύτερη συνεχόμενη μετά από καιρό…

“Ειδικά για το λόγο αυτό ήταν πολύ σημαντική. Μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε και σε τρίτο ματς κτίζοντας ένα καλό σερί που θα μας βοηθήσει να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις.

Για το κατά πόσο αρχίζει να φαίνεται η φιλοσοφία του Μιλόγεβιτς στο γήπεδο…

“Ναι νομίζω φαίνεται ο τρόπος σκέψης του στο γήπεδο και αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε και εμείς τη φιλοσοφία του. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος”.

Για την απόδοση του κόντρα στον Εθνικό…

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα αρκετό καιρό να παίξω, ειδικά για 90 λεπτά, ή σχεδόν 90 λεπτά… Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δείξω στον κόουτς πως μπορεί να με εμπιστευτεί. Είναι νέος προπονητής στην ομάδα και πρέπει να δει κάθε παίκτη, το στιλ κάθε παίκτη, για αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που είχα την ευκαιρία μου. Όσο για την ασιστ που έβγαλα και για τον τρόπο που έπαιξα σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος που βοήθησα να πάρουμε τη νίκη”.

Για την αναγνώριση του κόσμου της ΟMONOIAΣ με το χειροκρότημα στην αλλαγή του…

“Οι φίλοι της Ομόνοιας καταλαβαίνουν την κατάσταση που είμαστε τώρα και ξέρουν πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Ξέρουν πως μπορούμε να φτάσουμε σε πολύ ψηλά επίπεδα με τους παίκτες που έχουμε. Όσο νιώθουμε ότι έρχονται στο γήπεεδο, μας υποστηρίζουν και μας έχουν εμπιστοσύνη, θα αποδίδουμε ακόμα καλύτερα.

Τους έζησα σαν αντίπαλος και τώρα σαν δικός τους παίκτης. Τους εκτιμώ και είμαι ευχαριστημένος που μου δίνουν αυτοπεποίθηση με την στήριξη τους”.

Autoremarketing